Σπάει το φράγμα των 600 ίππων η νέα BMW M5 [video]

Σπάει το φράγμα των 600 ίππων η νέα BMW M5 [video]

Ισχυρότερη από ποτέ επιστρέφει η νέα BMW M5. Ένα ολιγόλεπτο video που έδωσε στη δημοσιότητα η βαυαρική φίρμα, αποκαλύπτει τις τεχνικές προδιαγραφές του πανίσχυρου sedan, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας που θα τοποθετηθεί κάτω από το μακρύ καπό της θα ξεπερνά σε απόδοση τους 600 ίππους και τα 700 Nm ροπής.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της BMW, η νέα M5 θα επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 3,5 δευτερόλεπτα, αξιοποιώντας όχι μόνο τη θηριώδη ισχύ του οκτακύλινδρου συνόλου των 4,4 λίτρων αλλά και το προηγμένο σύστημα μετάδοσης με το οποίο εξοπλίζεται.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η M5 θα προσφέρεται με σύστημα τετρακίνησης (M xDRIVE) το οποίο ωστόσο θα δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέξει ανάμεσα σε τρία προγράμματα λειτουργίας.

YN 2017 05 26 00.00.33

Τη «συμβατική» τετρακίνηση (4WD), τη δυναμικότερα προσανατολισμένη τετρακίνηση (4WD Sport) και την πίσω κίνηση (2WD).

Το σύστημα μετάδοσης του αυτοκινήτου συμπληρώνει το ενεργό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης του πίσω άξονα, όπως και το νέο αυτόματο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων. Η διάθεση της έκτης κατά σειρά γενιάς της BMW Μ5 πρόκειται να ξεκινήσει στην ευρωπαϊκή αγορά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ