Tα Ford ST & RS φέρνουν νέους πελάτες

Tα Ford ST & RS φέρνουν νέους πελάτες

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της MaritzCX που ασχολείται με την ανάλυση του αγοραστικού κοινού, η αυτοκινητοβιομηχανία χτυπά την φλέβα νέων σε ηλικία ανθρώπων, καθώς το Fiesta ST είναι εκείνο με τις περισσότερες κατακτήσεις στη νεολαία. Η μέση ηλικία ενός αγοραστή Fiesta είναι 45 ετών, αλλά οι ιδιοκτήτες του Fiesta ST είναι κατά δέκα χρόνια νεότεροι.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι οδηγοί του Fiesta ST έχουν ετήσιο εισόδημα νοικοκυριού ύψους 92.000 ευρώ, ενώ ο μέσος αγοραστής του Fiesta δεν ξεπερνά τα 54.000 ευρώ. Η τάση συνεχίζεται με τα Focus ST και Focus RS, καθώς τα άτομα που αγοράζουν αυτά τα μοντέλα είναι 10 και 5 χρόνια νεότερα αντιστοίχως, από τον μέσο αγοραστή Focus. Τείνουν επίσης να είναι και αρκετά πλουσιότεροι.

Αυτοί οι νέοι και πλούσιοι αγοραστές είναι εξαιρετικά σημαντικοί για τη Ford, καθώς η εταιρεία εξηγεί ότι «οι νεότεροι πελάτες δίνουν στη αυτοκινητοβιομηχανία περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει πέραν από τους επαναλαμβανόμενους αγοραστές». Αυτά είναι καλά νέα για την Ford, καθώς σχεδόν το ήμισυ όλων των αγοραστών, είναι επαναλαμβανόμενοι πελάτες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS