Η συναυλία της Lady Gaga- Και η υπουργός Τουρισμού στο ΟΑΚΑ [εικόνες]

sinavliagagaready

Με 20 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε η πολυαναμενόμενη συναυλία της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου λίγο μετά της 9 το βράδυ, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές της οι οποίοι περίμεναν από νωρίς το απόγευμα έξω από τον συναυλιακό χώρο για να την απολαύσουν.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ δεν κατάφερε να γεμίσει για την εκκεντρική σταρ, η Lady Gaga συγκίνησε όσους έσπευσαν να τη δουν όταν τυλίχθηκε με την ελληνική σημαία και άρχισε να εκθειάζει τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, μιλώντας για την Ακρόπολη.

«Έλληνες, να ξέρετε ότι είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας», είπε, απευθυνόμενη στους θαυμαστές της η τραγουδίστρια.
Μάλιστα, στη συναυλία βρίσκεται και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ από τους πρώτους θαυμαστές της τραγουδίστριας που πήγαν στο Ολυμπιακό Στάδιο για τη συναυλία ήταν και η Κατερίνα Παναγοπούλου, η σύζυγος του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, η απαγωγή του οποίου είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

kefalogiannigagagallery

Η Lady Gaga έφτασε στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 20:00, ενώ λίγη ώρα αργότερα άρχισαν να καταφτάνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο και πολλοί επώνυμοι, μεταξύ των οποίων η Νικολέττα Ράλλη και η Άννα Πρέλεβιτς.

prelevitsgallery

krispagallery

georgadasgallery

H ντίβα της ποπ μουσικής αποχώρησε από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», στο οποίο διαμένει, λίγο πριν τις 19:30, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και μια τιάρα στο κεφάλι ωστόσο, τα «τερατάκια» -όπως η ίδια αποκαλεί τους θαυμαστές της- βρίσκονταν έξω από τον συναυλιακό χώρο από νωρίς το απόγευμα.

ladygagagahotelgallery

ladygagagranbretangallery

ladygagga6gallery

Πολυπληθείς ουρές είχαν σχηματισθεί σε κάθε είσοδο του ΟΑΚΑ και θαυμαστές όλων των ηλικιών περίμεναν υπομονετικά πολλές ώρες μέχρι να περάσουν μέσα και να καθίσουν στις θέσεις τους.

Την ίδια ώρα, αυξημένα είναι και τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον συναυλιακό χώρο, ενώ η Τροχαία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή είσοδος των οχημάτων στο ΟΑΚΑ, καθώς και η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους.

Δείτε ποιοί ακόμη παρακολούθησαν τη συναυλία της εκκεντρικής ντίβας

gagamesa5gallery

gag7

gagamesa2

rallinikoletagagagallery

shaya welcomegagagallery

thavmastries gagamesa2gallery

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS