Πλήθος κόσμου στην αντιφασιστική συναυλία για τον Παύλο Φύσσα [εικόνες]

sinanliafisasready

Με τα τραγούδια που αγαπούσε ο αδικοχαμένος Παύλος Φύσσας, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 στο Κερατσίνι, ξεκίνησε η αντιφασιστική συναυλία προς τιμήν του!
Απο νωρίς το απόγευμα πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα για τη μεγάλη αντιφασιστική συναυλία στη μνήμη του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα.

fissas-sinavlia-sintagma2gallery

Περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες από όλα τα μουσικά ρεύματα ενώνουν τις φωνές τους για τη συναυλία που έχουν οργανώσει οι φίλοι του Παύλου Φύσσα και μεταδίδεται ζωντανά σε πόλεις της Ελλάδας και στο εξωτερικό από το The Press Project..
Ακόμα συγκροτήματα από τη hip-hop σκηνή, εξέχον μέλος της οποίας ήταν ως Killah P, ο 34χρονος, θα ανέβουν για να τραγουδήσουν.

adifasistikisigkentrosi4gallery

Με ένα μόνο σύνθημα: «Κάτω τα όπλα σε όλο τον πλανήτη!»
Στη συναυλία βρίσκονται και οι γονείς του Παύλου Φύσσα. Η μητέρα του είπε: «σήμερα εδώ θα τραγουδήσει ο Παύλος, μέσα από τις φωνές των φίλων του».
Συγκίνηση προκάλεσαν τα λόγια ενός από τους διοργανωτές: «Δεν είναι μνημόσυνο, η συναυλία δεν γίνεται για τον Παύλο αλλά με τον Παύλο, γιατί εκείνη την ημέρα πέθανε ο φόβος όχι ο Παύλος»!
Μάλιστα οι φίλοι του έχουν γράψει ένα τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη του 34χρονου, το οποίο παρουσίασαν στην αρχή της συναυλίας.

paterasfissasgallery

Ακόμα πολλά είναι τα συνθήματα που φωνάζει το πλήθος: «Ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί», «Παύλο ψυχάρα άναψε φωτιά και ζέστανε τους αστέγους σε κάθε γειτονιά».
Στην αντιφασιστική συναυλία θα ενώσουν τις φωνές του περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες από όλα τα μουσικά ρεύματα.
Μεταξύ άλλων θα τραγουδήσουν οι: Δ. Πουλικάκος, Γ. Γιοκαρίνης, Σπ. Γραμμένος, Ν. Ζιώγαλας, Λαθρεπιβάτες, Γ. Χαρούλης, Κακό Συναπάντημα, Σπυριδούλα, Μπ. Στόκας, Υπόγεια Ρεύματα, magic de spell κ.α.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ