Φονικό στον Εύοσμο: Απολογούνται την Παρασκευή μάνα και κόρη

Φονικό στον Εύοσμο: Απολογούνται την Παρασκευή μάνα και κόρη

Στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης θα οδηγηθούν το πρωί της Παρασκευής μητέρα και κόρη που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου στον Εύοσμο.

Οι δύο γυναίκες ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν, στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή.

Μέχρι τότε, οπότε και θα αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση, παραμένουν σε καθεστώς κράτησης.

Οι δύο γυναίκες παραδέχτηκαν την πράξη τους λέγοντας ότι δεν άντεχαν άλλο επειδή τις κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά.

Όσα είπαν μητέρα και κόρη Μητέρα και κόρη ομολόγησαν τη δολοφονία του πατέρα στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, ένα έγκλημα που έγινε εν βρασμώ ψυχής, όπως είπε ο δικηγόρος τους Ιάκωβος Ψωμιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τον ίδιο ήταν η κόρη αυτή που «κατά βάση επέφερε τα πλήγματα» στον 49χρονο.

Περιγράφοντας τη στιγμή του εγκλήματος είπε πως έγινε μόλις η γυναίκα πληροφορήθηκε την κακοποίηση της κόρης της από τον πατέρα της. «Εκείνο που οδήγησε στη δολοφονία ήταν η αποκάλυψη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο συνήγορος.

Στάθηκε επίσης και στην κακοποίηση που είχε υποστεί η 46χρονη από τον εν διαστάσει σύζυγό της, αφού, όπως είπε, υπάρχουν και στοιχεία ότι είχε στο παρελθόν φιλοξενηθεί σε ξενώνες για κακοποιημένες γυναίκες.

«Έχει περάσει πολλά», ανέφερε για το παρελθόν της γυναίκας.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι η γυναίκα επέστρεψε στον άνδρα που την κακοποιούσε, αφού είχε χωρίσει από αυτόν και είχε κάνει ένα παιδί με άλλον άνδρα, τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν να αναμένουμε από το θύμα ενδοοικογενειακής βίας να περιμένουμε να σκέφτεται όπως εμείς».

Περιέγραψε δε μία κατάσταση κατά την οποία η 46χρονη κυριεύονταν από «έντονη ψυχολογική ανασφάλεια, οικονομικό και ιατρικό πρόβλημα».

«Είναι όλα ψέματα» λέει η αδερφή του θύματος

«Όλα είναι ψέματα» δήλωσε η αδερφή του 49χρονου άνδρα που δολοφονήθηκε στον Εύοσμο από τη σύζυγο και την κόρη του. Οι δύο γυναίκες παραδέχτηκαν χθες την πράξη τους λέγοντας ότι δεν άντεχαν άλλο επειδή τις κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά.

«Αγαπούσε πάρα πολύ και τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Είναι ψέματα. Τα κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση της κόρης, γιατί μαζί μάνα και κόρη τον σκότωσαν. Ο αδερφός μου ποτέ δεν σήκωσε χέρι επάνω της. Δεν τιμάνε ούτε τη μνήμη του νεκρού.Δεν άξιζε ο αδερφός μου να είναι σε αυτήν τη θέση. Στα παιδιά του δεν έλειψε τίποτα, αυτός έκανε στερήσεις για να τα έχουν τα παιδιά του όλα και στο τέλος... το τέλος το ξέρετε» δήλωσε η αδερφή του θύματος στο Star.

Στη σχέση του ζευγαριού υπήρχαν προβλήματα. Έμεναν για χρόνια χώρια και επανασυνδέθηκαν. Όλη η οικογένεια ζούσε στο διαμέρισμα που έγινε ο φόνος στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε βαριά τραχηλική - θωρακική κάκωση από τέμνον και νύσον όργανο. Τον άτυχο άνδρα βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος ο γιος του.

«Θα γυρίσουν τώρα και θα πούνε ότι ο Λάζαρος έκανε τέτοιο πράγμα, είναι δυνατόν, θα τρελαθούμε τελείως, δηλαδή υπάρχει και θεός, αυτή η γυναίκα δεν ξέρω μας έχει αφήσει άναυδους» δηλώνει η αδερφή του νεκρού οδηγού ταξί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS