Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο

Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο

Τραγική κατάληξη είχε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, όπου είχαν βρεθεί τρία κρούσματα κοροναϊού, καθώς έδωσε μοιραίο τέλος στη ζωή του.


Προς το παρόν δεν είναι γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Κατά πληροφορίες, ο 41χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη έγινε γνωστό ότι δύο εργαζόμενες και μια ηλικιωμένη τρόφιμη του εν λόγω γηροκομείου είχαν βρεθεί θετικές στον ιό. Πρόκειται για μια ηλικιωμένη 88 ετών, η οποία είναι ασυμπτωματική. Νωρίτερα τη Δευτέρα έγινε η μεταφορά της στο νοσοκομείο. Άλλοι δυο εργαζόμενοι βγήκαν επίσης θετικοί στον ιό και απομονώθηκαν στις οικίες τους.

Ο ΕΟΔΥ είχε κληθεί για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου, κλήθηκε ξανά προληπτικά από τον ιδιοκτήτη και ήρθε την προηγούμενη Πέμπτη. Έκανε rapid test και βγήκε ένα θετικό μιας εργαζόμενης 33 ετών.

Σημειώνεται ότι το τραγικό γεγονός δημοσιοποίησε ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης με ανάρτησή του:

«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δ. Κ. ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη».

Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.

Ο Δ.Κ. υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία.

Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση.

Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Καλό Παράδεισο να έχει…»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS