Αγία Παρασκευή: Συγκλονίζει ο αδελφός της γυναίκας που απανθρακώθηκε – «Από την τηλεόραση κατάλαβα ότι είναι το σπίτι της»

Αγία Παρασκευή: Συγκλονίζει ο αδελφός της γυναίκας που απανθρακώθηκε – «Από την τηλεόραση κατάλαβα ότι είναι το σπίτι της»

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή.

Το διαμέρισμα που τυλίχθηκε στις φλόγες βρίσκεται στον 4ο όροφο πολυκατοικίας, ενώ στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής, το ειδικό βραχιονοφόρο όχημα και 16 πυροσβέστες, οι οποίοι προσπάθησαν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαμέρισμα διέμενε μία ηλικιωμένη η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη. Η γυναίκα φαίνεται ότι παγιδεύτηκε στο σπίτι και δεν κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως.

Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε είτε από θερμαντικό σώμα είτε από κάποιο βραχυκύκλωμα, με την Πυροσβεστική να ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

«Από την τηλεόραση κατάλαβα ότι είναι το σπίτι της αδελφής μου»

Συγκλονίζει ο αδελφός της άτυχης ηλικιωμένης, μιλώντας στην κάμερα του STAR, αναφέροντας πως ο ίδιος πληροφορήθηκε για την τραγωδία από την τηλεόραση.

Χαρακτηριστικά, όπως δήλωσε, «είχε πάει εκκλησία, εξομολογήθηκε, κοινώνησε και τώρα είναι στον παράδεισο. Είδα στην τηλεόραση και κατάλαβα ότι είναι το σπίτι της αδελφής μου. Από εκεί και πέρα, εγώ πήρα τηλέφωνο την Πυροσβεστική και έφτασα σχεδόν αμέσως εδώ. Η αδελφή μου έμενε μόνη της».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ