Άγιοι Ανάργυροι: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Κυριακής -Από το «την θέλω μόνο για μένα» στο «δεν θυμάμαι τίποτα»

Άγιοι Ανάργυροι: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Κυριακής -Από το «την θέλω μόνο για μένα» στο «δεν θυμάμαι τίποτα»

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες ο 39χρονος που με πέντε μαχαιριές σκότωσε την 28χρονη Κυριακή, λίγο έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, όπου κατέφυγε η πρώην σύντροφος του για να αναζητήσει βοήθεια.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν πως ο γυναικοκτόνος, ο οποίος έδωσε σύντομη απολογία ισχυριζόμενος πως δεν θυμάται τίποτα, θα πρέπει να οδηγηθεί στο Ψυχιατρείο της φυλακής.

Ο δολοφόνος της Κυριακής παρουσιάστηκε ψυχρός και κυνικός, καθώς ενώ αρχικά δήλωνε πως «την ήθελα μόνο δικιά μου», τώρα λέει πως δεν θα θυμάται να της έκανε κακό. «Δε θυμάμαι τι έχει γίνει, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή», ήταν τα λόγια που είπε ο 39χρονος στην ανακρίτρια.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (4/4) στο ανακριτικό γραφείο, έχοντας επιδέσμους στο κεφάλι εξαιτίας, επιπόλαιων σύμφωνα με τους γιατρούς, τραυμάτων που επέφερε ο ίδιος στον εαυτό του μετά το έγκλημα.

Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου λέει ότι ο δράστης της δολοφονίας, δεν ήταν σε θέση να δώσει απαντήσεις στην δικαστική λειτουργό για όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας που επιτέθηκε και μαχαίρωσε την πρώην σύντροφο του. Έτσι στο ανακριτικό γραφείο παρέμεινε λίγα λεπτά, όπου φέρεται να είπε στην δικαστική λειτουργό ότι «δεν θυμάμαι τι έχει γίνει. Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή».

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του δολοφόνου

Από τον συνήγορό του παραδόθηκε υπόμνημα όπου ο 39χρονος επικαλείται σοβαρά και χρόνια ψυχικά νοσήματα για τα οποία -όπως υποστηρίζεται- έχει νοσηλευτεί τα τελευταία δέκα χρόνια επτά φορές. Ο κατηγορούμενος φέρεται να αναφέρει ότι έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, αποτέλεσμα των οποίων ήταν να υποστεί και ψυχωσικά επεισόδια.

Στο απολογητικό του υπόμνημα αναφέρεται ότι είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας, ενώ δήλωσε και τοξικοεξαρτημένος.

Με βάση τους ισχυρισμούς του 39χρονου, η υπεράσπιση ζητά να του αναγνωριστεί είτε ακαταλόγιστο ή μειωμένο καταλογισμό, ενώ αναμένεται να κρατηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Σοκ: Δεν ζήτησαν τα στοιχεία της Κυριακής ούτε του δράστη στο ΑΤ

Συνεχίζονται οι σοκαριστικές αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την γυναικοκτονία της 28χρονης λίγα μέτρα έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων. Σύμφωνα με τις καταθέσεις, οι αστυνομικοί δεν πήραν καν τα στοιχεία της κοπέλας όταν πήγε στο τμήμα να ζητήσει βοήθεια.

Η αξιωματικός υπηρεσίας και η υποδιοικήτρια φέρονται να μην ζήτησαν ούτε τα στοιχεία του δράστη, ενώ δεν ζητήθηκε περιγραφή των εξωτερικών του χαρακτηριστικών, για να μπορέσει να αναζητηθεί και να αναγνωριστεί από τις Αρχές.

Ερωτηματικό αποτελεί και το ποιος απομάκρυνε το μαχαίρι του φόνου, αφού δεν συμπίπτουν οι καταθέσεις του σκοπού και της Αξιωματικού Υπηρεσίας. Έχουν ήδη απομακρυνθεί έξι αστυνομικοί από τις θέσεις τους, ενώ «συγκλονισμένος» δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα.

Οργή και σπαραγμός στη κηδεία της 28χρονης

Ράγισαν καρδιές χθες στην κηδεία της Κυριακής, ενώ ο τραγικός πατέρας της, ζήτησε να ηχήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες. Ο πατέρας της Κυριακής ήταν συγκλονιστικός όταν μίλησε χθες στο mega, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στη νεκροφόρα υπήρχαν πολλοί αστυνομικοί, αν ήταν ένας εκεί τη Δευτέρα…».
Η μητέρα, κρατώντας μπομπονιέρες, θρηνούσε για τον άδικο χαμό της κόρης της.

Συγγενείς και φίλοι, σε κλίμα οδύνης, είπαν το τελευταίο «αντίο» στην Κυριακή, που ήταν ντυμένη νυφούλα, μέσα σε λευκό φέρετρο.

Ανάμεσα στα στέφανα και τα λουλούδια, λίγα σημειώματα αγάπης, έγραφαν για το χαμόγελο και τα όνειρα της που χάθηκαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ