Άγιοι Ανάργυροι: Οργή στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής – «Πού το πάνε το παιδί μου;»

Άγιοι Ανάργυροι: Οργή στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής – «Πού το πάνε το παιδί μου;»

Η τελευταία πράξη του δράματος της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής γράφτηκε πριν από λίγη ώρα στην κηδεία της άτυχης κοπέλας στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια

Μέσα σε κλίμα οδύνης και οργής και με ένα τεράστιο “γιατί” να πλανάται, συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο στην άτυχη κοπέλα.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία οι γονείς της Κυριακής, που αδυνατώντας να πιστέψουν τι συνέβη, κλήθηκαν να αποχαιρετήσουν την κόρη τους ντυμένη νύφη, με λευκό στεφάνι στα μαλλιά.

Στην θέα του λευκού φέρετρου όλοι λύγισαν. Στην εκκλησία μοιράζουν κουφέτα.

“Πού το πάνε το παιδί μου;“, η σπαρακτική, γεμάτη πόνο κραυγή της μητέρας της Κυριακής είναι γροθιά στο στομάχι. Η μητέρα της κλαίει και φωνάζει συνεχώς.

“Το μόνο που είναι το ευχάριστο είναι το ότι βρίσκεστε εδώ για το παιδί μου”, δηλώνει συντετριμμένος ο πατέρας της κοπέλας. “Θανατική ποινή σε όποιον το κάνει αυτό στις γυναίκες”, προσθέτει.

“Ήτανε ένα εξαιρετικό παιδί, μορφωμένη, με το χαμόγελο”, λένε όσοι τη γνώριζαν.

“Πήγε άδικα. Πολύ άδικα. Η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της οπωσδήποτε“, δηλώνει στην κάμερα άνθρωπος του περιβάλλοντός της.

Η οργή ξεχειλίζει.

“Επιτρέπεται να φτάνουμε σε αυτό το επίπεδο, σε αυτό το σημείο να κλαίμε νέα παιδιά, νέες γυναίκες χωρίς αιτία, χωρίς αφορμή; Να βγάζουν τα μαχαίρια και να σκοτώνουν τις γυναίκες;” αναρωτιούνται οι άνθρωποι του περιβάλλοντος της Κυριακής.

“Επάνω σε αυτά τα εγκλήματα να σκύψουνε οι πάντες”, απαιτούν οι άνθρωποι που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν την κοπέλα.

“Τραγικό. Σχεδόν οργανωμένο έγκλημα. Θα μιλάμε για ελλείψεις, για υποστελέχωση και θα καταλήγουν άνθρωποι έτσι άδικα;“, αναρωτιούνται.

“Δεν είναι τρελός. Όλα τα είχε σχεδιάσει. Καθόλου τρελός δεν είναι“, υποστηρίζουν εμφατικά.

“Δεν το προστάτεψαν το παιδί. Το άφησαν να φύγει“, αναφέρουν σχετικά με το ρόλο των αξιωματικών του Αστυνομικού Τμήματος των Αγίων Αναργύρων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ