Άγρια δολοφονία στη Χαλκίδα: Γυναίκα σκότωσε με μαχαιριές έναν άνδρα
Το θύμα της δολοφονίας στη Χαλκίδα

Άγρια δολοφονία στη Χαλκίδα: Γυναίκα σκότωσε με μαχαιριές έναν άνδρα

Λίγο πριν τις 8 το πρωί μία γυναίκα 39 ετών δολοφόνησε με δεκάδες μαχαιριές έναν 43χρονο στη Χαλκίδα, έξω από το σπίτι του, με τη σύζυγό του να είναι αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, καθώς ήταν στο μπαλκόνι, ενώ τα κίνητρα του εγκλήματος φαίνεται πως είναι ερωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δολοφονία έγινε επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου κοντά στο 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας. Για το περιστατικό η αστυνομία ενημερώθηκε από τη σύζυγο του θύματος, η οποία τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε πως μία γυναίκα μαχαιρώνει τον άνδρα της. «Τρέξτε σκοτώνουν τον άντρα μου», φέρεται να είπε.

Μάλιστα στην αστυνομία τηλεφώνησαν και δύο περίοικοι οι οποίοι ανέφεραν πως ένας άνδρας και μία γυναίκα έχουν άγριο καβγά στο δρόμο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν δύο μαχαίρια

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και εντόπισαν νεκρό τον άνδρα πεσμένο στο δρόμο με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην αριστερή του ωμοπλάτη του, ενώ έξω στο όχημα του 43χρονου βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με αίματα. Δίπλα στον άνδρα με αίματα στα ρούχα της ήταν μία 39χρονη γυναίκα, η οποία και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης και θύμα είχαν ερωτική σχέση με την 39χρονη να μαχαιρώνει τον 43χρονο μετά από καβγά.
Στο ΑΤ προσήχθη και η σύζυγος του θύματος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ