Άγρια συμπλοκή στο Ρέθυμνο: Απολογείται ο αστυνομικός και ο 26χρονος

Άγρια συμπλοκή στο Ρέθυμνο: Απολογείται ο αστυνομικός και ο 26χρονος

Απολογούνται σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Ρεθύμνου ο αστυνομικός και ο 25χρονος για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από μπαρ του Ρεθύμνου.

Και οι δύο είχαν τραυματιστεί και νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και Χανίων. Ο 32χρονος αστυνομικός έφερε τραύμα από μαχαίρι και ο 25χρονος τραύμα από σφαίρα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας απολογήθηκαν ο 50χρονος πατέρας του αστυνομικού και τρία συγγενικά πρόσωπα του 25χρονου με καταγωγή από το Μυλοπόταμο.

Πρώτος απολογήθηκε ο πατέρας του αστυνομικού που φέρει δίωξη – πλημμεληματικού χαρακτήρα – για συμμετοχή στην συμπλοκή. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος ενώ αμέσως μετά στο γραφείο του ανακριτή Ρεθύμνου μπήκαν οι τρεις συγγενείς του 25χρονου κύριου κατηγορούμενου. Πρόκειται για τον 28χρονο αδερφό του (κατηγορείται για συμμετοχή σε συμπλοκή) και τα δύο ξαδέρφια τους (28χρονο και 21χρονο που κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή και οπλοκατοχή).

Μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι με τον όρο να μην φύγουν από τη χώρα.

Όπως αναφέρουν πηγές, και τα τρία αδέρφια είναι γνώριμα στις αρχές καθώς έχουν απασχολήσει έντονα με διάφορα περιστατικά στο Ρέθυμνο.

Το τελευταίο ήταν πριν λίγους μήνες όταν οι ίδιοι, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχαν προκαλέσει φθορές σε τζαμαρία καταστήματος με το αυτοκίνητό τους.

Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της… δημοσιότητας ως προς τις συνθήκες της άγριας συμπλοκής.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής όταν η παρέα των τριών αδερφών πήγε σε μπαρ του Ρεθύμνου και αφού προκάλεσε μία σειρά από προβλήματα με φασαρίες και καυγάδες έφυγε. Μάλιστα, όταν βγήκαν έξω από το μπαρ πήγαν σε πλησιέστερο κινηματογράφο και έσπασαν την τζαμαρία.

Στη συνέχεια πήγε σε ένα δεύτερο μπαρ με τον 54χρονο πορτιέρη να μην τους επιτρέπει την είσοδο. Τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν με τα τρία αδέρφια να απειλούν τον εργαζόμενο. Στο σημείο βρισκόταν και ο γιος του 54χρονου, ένας 32χρονος αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν ο 32χρονος είδε να βγαίνει μαχαίρι τότε μπήκε στη μέση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.

Ο ίδιος στη συνέχεια έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε. Μάλιστα, όπως δείχνει και βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα στο άκουσμα του πυροβολισμού όλοι πάγωσαν. Η σφαίρα βρήκε τον 25χρονο αδερφό στην κοιλιά και στο πόδι.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν και τους δύο και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με ελαφρά ευτυχώς τραύματα.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο της συμπλοκής και άρχισαν να συλλέγουν υλικό και στοιχεία για να διαλευκάνουν την υπόθεση. Οι αρχές συνέλαβαν τόσο τα τρία αδέρφια, που κατάγονται από τον Μυλοπόταμο, όσο και τον 32χρονο συνάδελφό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε έρευνα που έκαναν οι αρχές στους νεαρούς βρήκαν πάνω τους τρία μαχαίρια.

Τέλος, για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS