Αγρίνιο: Τι ζωγράφισε το 4χρονο αγόρι και οδήγησε στην αποκάλυψη της φρίκης

Αγρίνιο: Τι ζωγράφισε το 4χρονο αγόρι και οδήγησε στην αποκάλυψη της φρίκης

Δύο ήταν οι ζωγραφιές του 4χρονου αγοριού από το Αγρίνιο που οδήγησαν στην αποκάλυψη της φρίκης που έζησε στα χέρια του 28χρονου Δημήτρη Κραβαρίτη.

Τις ζωγραφιές είδε πρώτος ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος απευθύνθηκε σε παιδοψυχολόγο με αποτέλεσμα να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» στην πρώτη ζωγραφιά το μικρό αγόρι είχε ζωγραφίσει κάτι που θύμισε μαύρο σύννεφο, δείγμα της ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Σοκαριστική ήταν η δεύτερη ζωγραφιά, καθώς το μόλις 4 ετών αγόριείχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο, απάντησε ότι «ανήκει» στον 28χρονο.

Στη συνέχεια το αγόρι περιέγραψε στον πατέρα του και στον παιδοψυχολόγο όσα υπέστη -αρκετές φορές- στα χέρια του Δημήτρη Κραβαρίτη.

«Κλειδί» η κατάθεση της μητέρας του 28χρονου

Κομβική θεωρείται η κατάθεση της 52χρονης μητέρας του 28χρονου, η οποία εργαζόταν ως baby sitter στο σπίτι της οικογένειας και φρόντιζε το παιδί.

Άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του 4χρονου, καταγγέλλουν πως η 52χρονη όχι μόνο γνώριζε τι συμβαίνει με το γιο της και το ανήλικο παιδί αλλά τον κάλυπτε κιόλας.

Γιατί δεν έχει συλληφθεί ακόμα ο Κραβαρίτης

Οι γονείς κατήγγειλαν την αποπλάνηση τον Ιούλιο του 2021 και η ποινική δίωξη σε βάρος του 28χρονου ασκήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022.

Σε όλο αυτό το διάστημα ουδέποτε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Κραβαρίτη ενώ η Αστυνομία πήρε τα δακτυλικά του αποτυπώματα πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους που επικαλείται το sinidisi.gr, το να μην συλληφθεί ο κατηγορούμενος παρά το γεγονός ότι έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία του για κακουργηματικές πράξεις δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Δεν πρόκειται για αβλεψία του ανακριτή ή κάποιο λάθος. Κρίθηκε ότι έπρεπε να δημοσιευθούν τα στοιχεία του ενώ ακόμη επίκειται η κλήση του για απολογία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ