Αγρίνιο: Βίντεο και φωτογραφίες με σκληρούς βιασμούς είχε στο λάπτοπ του ο 28χρονος που ασελγούσε σε 4χρονο

Αγρίνιο: Βίντεο και φωτογραφίες με σκληρούς βιασμούς είχε στο λάπτοπ του ο 28χρονος που ασελγούσε σε 4χρονο

Εντός της εβδομάδας, για δεύτερη φορά, αναμένεται να περάσει το κατώφλι του στρατιωτικού Ανακριτή των Ιωαννίνων ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης, που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, λαμβάνει νέες διαστάσεις, αφού ο νεαρός θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια ακόμη κακουργηματική κατηγορία.

Όπως μεταδίδει το τοπικό site agriniopress.gr, σε λάπτοπ που διατηρούσε ο κατηγορούμενος στην οικία του βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

Το υλικό αυτό φέρεται να περιλαμβάνει πορνογραφικές φωτογραφίες ενηλίκων με αγοράκια κάτω των 10 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χρήστες του λάπτοπ ήταν ο 28χρονος και η μητέρα του.

Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται ιδιαίτερα επιβαρυντικό και τώρα τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα του ενδεχομένως, θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών. Τη διαδικασία για την περίπτωση αυτή θα αναλάβει η Εισαγγελία του Αγρινίου.

Αντίθετα, την περίπτωση της κακοποίησης έχει αναλάβει η στρατιωτική δικαιοσύνη, μιας και οι γενετήσιες πράξεις φέρεται να διαπράχθηκαν όσο ο 28χρονος ήταν στρατιώτης, μεταξύ Μαρτίου-Μαϊου του 2021.

Σε κάθε περίπτωση, η αποκάλυψη του υλικού κρίνεται ως ιδιαιτέρως επιβαρυντική για τον νεαρό και ισχυροποιεί τις καταγγελίες της οικογένειας για τα «αρρωστημένα ένστικτα» του Δημήτρη Κραβαρίτη.

Στο μεταξύ, όπως είναι γνωστό, η οικογένεια του μικρού αγοριού έχει εκφράσει έντονη δυσαρέσκεια, μιας και θεωρεί πως ο 28χρονος είχε όλη την άνεση χρόνου μετά την υποβολή της μήνυσης σε βάρος του, να σβήσει και άλλα αρχεία που ενδεχομένως να είχε αποθηκευμένα σε ηλεκτρονικά μέσα, μιας και η έρευνα στο σπίτι του αλλά και στο νησί όπου διέμενε, καθυστέρησε πολύ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 28χρονος απολογείται τώρα και μετά την παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος από την υποβολή της μήνυσης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS