Άγριο έγκλημα στην Κυψέλη: Την κατακρεούργησε στην μέση του δρόμου με πρωτοφανή αγριότητα

Άγριο έγκλημα στην Κυψέλη: Την κατακρεούργησε στην μέση του δρόμου με πρωτοφανή αγριότητα

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία της 36χρονης γυναίκας από το Μπαγκλαντές. Η γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη την Κυριακή στις 15:00 στην οδό Τενέδουκαι άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο δράστης όπως όλα δείχνουν είναι φίλος του συζύγου του θύματος ενώ εντοπίστηκε και συνελήφθηκε άμεσα από τις αρχές.

Την κατακρεούργησε με πρωτοφανή αγριότητα

Σύμφωνα με το newsit.gr, ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών που κλήθηκαν από τους κατοίκους της περιοχής, έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας σε χρόνο ρεκόρ. Ένας από αυτούς κατέβηκε από τη μηχανή του και αμέσως πλησίασε τη γυναίκα που κείτονταν μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο.

Όταν γύρισε το άψυχο σώμα, τότε ήρθε αντιμέτωπος με το φρικτό έγκλημα. Ο 40χρονος είχε σκίσει με το μαχαίρι την κοιλιά της 36χρονης, την είχε μαχαιρώσει στο μάγουλο της είχε κόψει σχεδόν το δεξί της χέρι. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αμέσως έσπευσαν να βρουν το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε η άτυχη γυναίκα. Γρήγορα το εντόπισαν κι όταν χτύπησαν το κουδούνι του άνοιξε ο άνδρας της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ