Αιφνιδιασμός Φιλιππίδη: Ο συνήγορος δύο καταγγελλουσών έχει συστήσει εταιρεία μαζί με τον αδελφό της Παπαχαραλάμπους

Αιφνιδιασμός Φιλιππίδη: Ο συνήγορος δύο καταγγελλουσών έχει συστήσει εταιρεία μαζί με τον αδελφό της Παπαχαραλάμπους

Ανέβηκαν οι τόνοι στη δικαστική αίθουσα που εκδικάζεται η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός, λαμβάνοντας εκ νέου το λόγο από το δικαστήριο, προσκόμισε κάποια συμπληρωματικά έγγραφα, από τα οποία, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, «αποδεικνύεται ότι ο δικηγόρος Αλεξανδρος Μίντζιας, συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας, έχει συστήσει εταιρεία μαζί με τον αδελφό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία Παπαχαραλάμπους.

Πρόκειται για εταιρεία διαχείρισης καλλιτεχνών. Εκπροσωπεί τις κύριες Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, αλλά και την κορη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου η οποία έκλεισε μόλις χθες χορηγικό πακέτο».

Από την πλευρά του, η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, τόνισε πως «σκοπός της εταιρίας είναι η προβολή και η προώθηση των καλλιτεχνών.

«Είναι οργανωμένο, υποκινούμενο, το κίνητρο είναι το χρήμα. Είναι οικονομικό το θέμα», επανέλαβε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Πρόεδρος: Τα έγγραφα αφορούν το συνήγορο κ. Μίντζια. Θεωρείτε ότι πίσω από το οργανωμένο σχέδιο είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος;

Φιλιππίδης: Δεν έχω να προσθέσω κάτι περαιτέρω.

«Κάθομαι και ακούω τους 8 τελευταίους μήνες να εφευρίσκει κίνητρα στον αέρα. Ο κατηγορούμενος δεν έχει το θάρρος να πει το όνομα μου. Αυτός ειναι ο κατηγορούμενος, αυτός ηταν πάντα. Είμαι μαχόμενος δικηγόρος επι 23 χρόνια. Η οικογένεια μου είναι νομική οικογένεια. Όλοι έχουν να λένε για το ήθος και την αξιοπρέπεια μου. Με λυπεί το γεγονός ότι το δικαστήριο επιτρέπει αυτές τις τοποθετήσεις. Έρχεται ένας κατηγορούμενος δειλός. Καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον Πέτρο Φιλιππίδη».

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Πέτρου Φιλιππιδη και της συνηγόρου του, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους που βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα σηκώθηκε αρκετές φορές φανερά εκνευρισμένη για όσα ακούστηκαν.

Το δικαστήριο διέκοψε.

Νωρίτερα, να απολογηθεί συμπληρωματικά ζήτησε, λίγο πριν αρχίσει η αγόρευση της εισαγγελέως του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ο κατηγορούμενος Πέτρος Φιλιππίδης διά της πληρεξουσίου δικηγόρου του, Κικής Πακιρτζίδου.

Όπως είπε η δικηγόρος, μόλις χθες περιήλθαν σε γνώση του κάποια έγγραφα καινούργια, τα οποία εμπεριέχουν στοιχεία που δεν έχουν εισφέρει μέχρι σήμερα στη διαδικασία, και ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλει να κάνει χρήση αυτών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ