Ακρόπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος, τον μαχαίρωσαν σε λαιμό και κοιλιά για να τον ληστέψουν

Ακρόπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος, τον μαχαίρωσαν σε λαιμό και κοιλιά για να τον ληστέψουν

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό» ο 18χρονος που δέχτηκε άγρια επίθεση με σκοπό την ληστεία από έναν 17χρονο και έναν άγνωστο συνεργό τη Δευτέρα του Πάσχα (17/4) στην περιοχή της Ακρόπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο νεαρός φέρει τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και την κοιλιακή χώρα, την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δεύτερου δράστη. Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση είναι η σκληρότητα των χτυπημάτων των δραστών που έστειλαν τον 18χρονο στο νοσοκομείο.

Το χρονικό της απόπειρας ληστείας σε βάρος του 18χρονου στην Ακρόπολη

Όλα έγιναν χθες βράδυ, όταν οι δύο δράστες προσέγγισαν το θύμα τους, στις 23:25, ενώ βρίσκονταν στην συμβολή της οδού Πανός με την Πολυγύρου. Εκεί του επιτέθηκαν και προσπάθησαν να του αρπάξουν το τσαντάκι που φορούσε. Ωστόσο ο 18χρονος αντιστάθηκε σφοδρά με αποτέλεσμα οι δράστες να τον μαχαιρώσουν και να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 18χρονος, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.

Λίγο μετά την επίθεση οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που συνέλαβαν τον ανήλικο δράστη, εντόπισαν το τσαντάκι που έφερε το θύμα, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εκτυλίχθηκε το περιστατικό.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS