Ακρόπολη: Ποιος είναι ο 17χρονος που τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι τον 18χρονο - Οι ληστείες σε Ίλιον - Άγιο Παντελεήμονα και η άγρια επίθεση

Ακρόπολη: Ποιος είναι ο 17χρονος που τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι τον 18χρονο - Οι ληστείες σε Ίλιον - Άγιο Παντελεήμονα και η άγρια επίθεση

Ο ανήλικος μαχαιροβγάλτης που τραυμάτισε σοβαρά τον 18χρονο, το βράδυ της Δευτέρας στην Ακρόπολη είναι σεσημασμένος για δύο ακόμη ληστείες με μαχαίρι, σε Ίλιον και Άγιο Παντελεήμονα.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ειδικής ομάδας των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για πρόσφατες επιθέσεις στην περιοχή της Ακρόπολης και το Μοναστηράκι, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι αυτό το ενδεχόμενο είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Ο 17χρονος Αλβανός συνελήφθη χθες, Τρίτη, το μεσημέρι στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και βρέθηκαν και τα ματωμένα ρούχα που φορούσε το βράδυ της αιματηρής επίθεσης. Ο ίδιος παραδέχθηκε την πράξη του και, όπως είπε, όταν πλησίασε το θύμα και του ζήτησε το κινητό τηλέφωνο που είχε στο τσαντάκι του και εκείνος προσπάθησε να τρέξει, μπλέχτηκε στα χέρια του το τσαντάκι του 18χρονου και εκεί έγινε το κακό.

Σε λαιμό και κοιλιά

Ο δράστης κάρφωσε το θύμα του στον λαιμό και την κοιλιακή χώρα σε σημείο, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, εκσπλαχνισμού, οδηγώντας τον 18χρονο σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομειο.

Επιπλέον, ο δράστης, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, είναι σεσημασμένος για μια ληστεία το 2022 στο Ίλιον, όταν με μαχαίρι άρπαξε ένα κινητό, και μια κλοπή κινητού στον Άγιο Παντελεήμονα. Είναι μαθητής της Γ’ Λυκείου, με ελληνική ταυτότητα και καταγωγή από την Αλβανία ενώ είναι παιδί φτωχής οικογένειας με μητέρα νοικοκυρά και πατέρα που κάνει μεροκάματα σε οικοδομές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ