Λουκέτο σε καταστήματα εστίασης στην Αλεξανδρούπολη - Στο πόδι οι καταστηματάρχες

Λουκέτο σε καταστήματα εστίασης στην Αλεξανδρούπολη - Στο πόδι οι καταστηματάρχες

Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης στην Αλεξανδρούπολη εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή το λουκέτο που μπήκε σε ένα ακόμη μαγαζί.

Στην ακριτική πόλη έχει μπει λουκέτο σε 4 καταστήματα το τελευταίο διάστημα, καθώς φέρονται να έχουν παραβιάσει τους κανόνες που υπάρχουν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι καταστηματάρχες και τα τοπικά σωματεία, εξέδωσαν ανακοινώσεις καθώς τα καταστήματα στα οποία μπήκε λουκέτο, έγινε καθώς υπήρξαν περισσότερα άτομα εντός αυτών.

«Το Σάββατο 20 Ιουνίου συνεχίστηκε η προσπάθεια εξόντωσης των καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος καθώς είχαμε άλλο ένα σφράγισμα καταστήματος για 4 άτομα παραπάνω και 2 αυτόφωρες διαδικασίες στις 23.30 το βράδυ για ηχορύπανση με την ένταση την μουσικής να αγγίζει τα 82 και 83 decibel αντίστοιχα με όριο τα 80. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τους καλοκαιρινούς μήνες στις 23.30 η Λεωφόρος Δημοκρατίας και η Παραλιακή οδός λόγο κίνησης οχημάτων και πεζών αντίστοιχα ξεπερνάει τα 100…», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Σωματείο Καφέ-Εστίασης.

Σύμφωνα με το e-evros και την ανακοίνωση του σωματείου, «διαπιστώθηκαν τρεις παραβάσεις περί συνωστισμού και επιβλήθηκαν πρόστιμα από 3.000 έως και 10.000 καθώς και σφράγισμα των καταστημάτων για 15 ημέρες. Για άλλη μια φορά στην πόλη μας οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δείχνουν την αυστηρότητα τους καθώς οι παραβάσεις περί συνωστισμού κόσμου αφορούσαν έξτρα 11 άτομα στο ένα μαγαζί, 10 στο άλλο και 5 στο τελευταίο.»

Το σωματείο κάνει λόγο για εξόντωση των καταστημάτων, που επί 2,5 μήνες ήταν κλειστά λόγω των μέτρων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ