Αλέξης Κούγιας: Fake news οι διαρροές από την κατάθεση Πισπιρίγκου - Έρχονται μηνύσεις σε δημοσιογράφους

Αλέξης Κούγιας: Fake news οι διαρροές από την κατάθεση Πισπιρίγκου - Έρχονται μηνύσεις σε δημοσιογράφους

Με μηνύσεις για fake news και συκοφαντική δυσφήμιση απειλεί τους δημοσιογράφους ο δικηγόρος τη Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας, με μία νέα επιστολή του.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας στρέφεται κατά δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης σχετικά με τα όσα διέρρευσαν, μετά την κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν αυτή που βρήκε νεκρή την Ίριδα μέσα στην κούνια της.

Ο Αλέξης Κούγιας επισημαίνει πως γι’ αυτήν τη δεύτερη υπόθεση η πελάτισσα του δεν έχει κληθεί για ανάκριση, καθώς η ανακρίτρια δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τη λήψη των καταθέσεων.

Μάλιστα, τονίζει πως οι καταθέσεις είναι μυστικές και σε αυτό το στάδιο «το τι έχουν καταθέσει οι μάρτυρες το γνωρίζει μόνο η κυρία ανακριτής».

«Δυστυχώς, κάποιοι “δημοσιογραφικοί απατεώνες“, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι απλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι η διαδικασία μέχρι τώρα είναι μυστική, διαδίδουν ότι δήθεν γνωρίζουν το περιεχόμενο της καταθέσεως της αδελφής της κυρίας κατηγορουμένης», συμπληρώνει.

«Μάλιστα, διαδίδουν ψέματα ότι δήθεν η κυρία Δήμητρα Πισπιρίγκου μ’ αυτά που κατέθεσε δήθεν “έκαψε” την αδελφή της», σημειώνει.

«Σε όλους αυτούς για λογαριασμό της κυρίας Δήμητρας Πισπιρίγκου και της κυρίας κατηγορουμένης, θα υποβάλουμε μήνυση για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημίσεως», προσθέτει.

Η επιστολή καταλήγει ως εξής: «Το πανηγύρι των «λαϊκών δικαστηρίων» με τη συμμετοχή και την ανοχή δυστυχώς της υπερασπίσεως της κυρίας κατηγορουμένης έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί. Ήδη, την επόμενη Πέμπτη 20.10.2022 έχει προσδιοριστεί το πρώτο δικαστήριο στο Πρωτοδικείο Αθηνών εις βάρος συγκεκριμένων προσώπων, παρουσιαστών εκπομπών και συγκεκριμένης εφημερίδος, ώστε αυτή η παράνομη συμπεριφορά να σταματήσει εντελώς».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ