Αλέξης Κούγιας: Ο επιχειρηματίας πελάτης μου δεν έχει ποινικό παρελθόν - Αθωώθηκε για τη δήθεν συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση

Αλέξης Κούγιας: Ο επιχειρηματίας πελάτης μου δεν έχει ποινικό παρελθόν - Αθωώθηκε για τη δήθεν συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση

Ανακοίνωση για το ποινικό παρελθόν του επιχειρηματία ο οποίος κατηγορείται για τη συμμετοχή του στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας μεταξύ οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και της ΑΕΚ, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου, και τον οποίο εκπροσωπεί έβγαλε ο Αλέξης Κούγιας μέσω του δικηγορικού γραφείου του.

Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε ότι το ποινικό μητρώο του Ι. Τ. είναι «πάλλευκο» και προειδοποίησε με μηνύσεις και αγωγές όποιον αναπαράγει την πληροφορία.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Κατόπιν εντολής του κυρίου Ι.Τ. και κατόπιν ερεύνης, την οποία διεξήγαγα, θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε ο εντολέας μου έχει κατηγορηθεί ή καταδικαστεί σε 1ο βαθμό για αδικήματα ληστείας, σωματικών βλαβών, εκρήξεων και άλλα συναφή, για τα οποία συνήθως κατηγορούνται οι οργανωμένοι οπαδοί.

Ο κύριος Ι.Τ έχει πάλλευκο ποινικό μητρώο και η μοναδική εμπλοκή του με τη Δικαιοσύνη ήταν το 2020, όταν κατηγορήθηκε περί δήθεν συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, πράξη για την οποία με απόφαση της τότε Τακτικής Ανακρίτριας που διεξήγαγε την ανάκριση, έμεινε ελεύθερος.

Το πρόβλημα, το οποίο αντιμετωπίζει ο κ. Ι.Τ., είναι ότι ως συνιδιοκτήτης αυτής της επιχειρήσεως εστίασης - καφέ πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού έχει θαμώνες οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τότε, το 2020, κατηγορηθήκαν για το έγκλημα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και αδίκως ενεπλάκη το όνομα του.

Ο κ. Ι.Τ. μου έδωσε την εντολή να μηνύσω και να ενάγω τον οιονδήποτε δημοσιογράφο ή εκπρόσωπο της ΑΕΚ, ο οποίος διέδιδε και διαδίδει αυτή την ψευδή είδηση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ