Αλιάγας και Κορμά: Οι παρουσιαστές της ιστορικής παρέλασης

Αλιάγας και Κορμά: Οι παρουσιαστές της ιστορικής παρέλασης

Σε ολόκληρη την οικουμένη ταξιδεύουν οι εικόνες από τη φετινή στρατιωτική παρέλαση με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Παρισίου και διαπρέπει σε πολλά επίπεδα, είναι ο βασικός παρουσιαστής της τηλεοπτικής μετάδοσης της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Ας θυμίσουμε ότι ο χαρισματικός Νίκος Αλιάγας γεννήθηκε στη Γαλλία, έχει συνεργαστεί με ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς σε Γαλλία και Ελλάδα, όπως επίσης ότι έχει βραβευθεί και στις δύο χώρες.

Ο Νίκος Αλιάγας, εκτός από γαλλικά, μιλά πολύ καλά αγγλικά, ισπανικά και ιταλικά, ενώ η δεύτερη πατρίδα του, η Γαλλία τον έχει τιμήσει με τον τίτλο του Ιππότη των Τεχνών και των Γραμμάτων. Έχει συνεργαστεί με διαπρεπείς καλλιτέχνες, Έλληνες, Γάλλους και όχι μόνο.

Με τον δικό του τρόπο τιμά ο Νίκος Αλιάγας τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, προσχωρώντας σε μία συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Νίκος Αλιάγας, ανάρτησε στους λογαριασμούς στα social media του μία μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από το Προεδρικό Μέγαρο στην οποία εμφανίζεται ένας Εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς.

«Οι φύλακες της ελευθερίας. Εθνική εορτή στις 25 Μαρτίου. Δισεκατοντήριδα του Πολέμου της Ανεξαρτησίας χρόνια πολλά Ελληνες όπου και αν βρίσκεστε» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αλιάγας στην ανάρτησή του στο Instagram.

 

Η Σοφία Κορμά

Συμπαρουσιάστρια του Αλιάγα, είναι η Σοφία Κορμά, που υπηρετεί στην Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, με καταγωγή από την Καλαμάτα και σπουδές στην ΑΣΟΕΕ, παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια την εκπομπή «Αρετή και Τόλμη» στην κρατική τηλεόραση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ