Αλιμος: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι στον 14χρονο

Αλιμος: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι στον 14χρονο

Ένα απίστευτο σκηνικό βίας και βαρβαρότητας διαδραματίστηκε χθες στον Άλιμο με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά.

Συγκεκριμένα, ομάδα ανηλίκων, αποτελούμενη από έξι αγόρια και τρία κορίτσια, επιτέθηκε σε έναν 14χρονο για να του πάρει το κινητό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα των ανηλίκων έβαλε στόχο το θύμα, τον περικύκλωσε και άρχισε να τον χτυπάει. Μάλιστα, οι δράστες έφτασαν στο σημείο να μαχαιρώσουν τρεις φορές τον 14χρονο, στα πλευρά.

Το γεγονός ότι η επίθεση έγινε υπό το φως της ημέρας είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί μάρτυρες, οι οποίοι κάλεσαν την Αμεση Δράση, άνδρες της οποίας προχώρησαν σε εννέα προσαγωγές.

Εκτός κινδύνου ο 14χρονος
Ο 14χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Παίδων Αγία Σοφία, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Τα εννέα άτομα που προσήγαγε η αστυνομία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ανηλίκων με κατηγορίες για ληστεία και σχετικά με το νόμο περί όπλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους συλληφθέντες είναι γνωστός στις αρχές, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε συλληφθεί για άλλες ληστείες σε Ηλιούπολη και Γλυφάδα.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται η ομάδα παιδιών που τρέχει προς το μέρος του 14χρονου και στη συνέχεια αποχωρεί, αφού έχει μαχαιρώσει τρεις φορές το θύμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS