Άλκης: Στην Ασφάλεια για αναγνώριση των δραστών οι φίλοι του - Κούγιας: Το τραγικό λάθος των υπαλλήλων της Εισαγγελίας

Άλκης: Στην Ασφάλεια για αναγνώριση των δραστών οι φίλοι του - Κούγιας: Το τραγικό λάθος των υπαλλήλων της Εισαγγελίας

Αντιμέτωποι με τους δολοφόνους του Άλκη Καμπανού, αναμένεται να βρεθούν σήμερα οι νεαροί φίλοι του αδικοχαμένου 19χρονου, που είχαν τραυματιστεί σοβαρά στη αιματηρή επίθεση στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη στιγμή για τους φίλους του άτυχου φοιτητή, καθώς θα κληθούν να αναγνωρίσουν ποια από τα 12 μέλη της συμμορίας που έχουν συλληφθεί, προξένησαν τα θανατηφόρα χτυπήματα στον 'Αλκη και επιτέθηκαν με βιαιότητα στους ίδιους.

Για τη σημαντική αυτή στιγμή μίλησε στην ΕΡΤ ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του 19χρονου. «Στις δέκα το πρωί υπάρχει μία διαδικασία αναγνωρίσεως από τους δύο επιζήσαντες που θα γίνει, πίσω από ειδικό τζάμι, στο Μέγαρο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος, τονίζοντας ότι από τις απολογίες των κατηγορουμένων προέκυψαν νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ίδιος, από τις νέες μαρτυρίες προκύπτει ότι συνολικά 20 άτομα είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο του ορμητηρίου, εκ των οποίων ορισμένοι ήταν άνω των τριάντα. «Μάλλον συγκεντρώθηκαν κατόπιν ειδοποιήσεως από κάποιον», είπε και εξήγησε ότι το ποια άλλα άτομα πήραν μέρος σε αυτή τη συγκέντρωση μπορεί να φανεί από την άρση των τηλεφωνικών επαφών.

«Το πώς κινήθηκε ο καθένας είναι συνδυασμός αποδεικτικών στοιχείων και του DNA. Εκτός αυτού έχουμε την ανακάλυψη του μαχαιριού κάραμπιτ, το οποίο βρέθηκε χθες», δήλωσε αποκαλύπτοντας ότι οι Αρχές θα ερευνήσουν τις κηλίδες του αίματος που βρέθηκαν σε αυτό. Μιλώντας για τις καταθέσεις των δώδεκα, ο κ. Κούγιας τις χαρακτήρισε «αντικρουόμενες» καθώς οι συλληφθέντες προσπαθούν να πουν κάτι για να δείξουν ότι έχουν μετανιώσει και να ελαφρύνουν τη θέση τους.

«Ουσιαστικά συσκοτίζουν την υπόθεση. Αυτό είναι αποτέλεσμα συνεννοήσεως μεταξύ τους γιατί υπήρξε και αυτή η πενθήμερη καθυστέρηση στο να συλληφθούν, οπότε είχαν το χρόνο και να συνεννοηθούν για την υπεράσπισή τους», υπογράμμισε στη συνέχεια.

«Οι υποψίες μου επαληθεύτηκαν καθώς τα όπλα που βρέθηκαν στο χώρο του ορμητηρίου, δυστυχώς, τα έπιασαν και οι υπάλληλοι της Εισαγγελίας», επισήμανε ο κ. Κούγιας προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί για ποιο λόγο έγινε αυτό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ