Allou Fun Park: Συγκλονιστική αποκάλυψη - Από την αντλία νερού προκλήθηκε το ατύχημα - Όσα ανέφερε ο 25χρονος τραυματίας

Allou Fun Park: Συγκλονιστική αποκάλυψη - Από την αντλία νερού προκλήθηκε το ατύχημα - Όσα ανέφερε ο 25χρονος τραυματίας

Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο το ατύχημα που σημειώθηκε στο Allou! Fun Park με τέσσερις τραυματίες, το βράδυ της Τρίτης, καθώς το βαγόνι ενός παιχνιδιού, εκτροχιάστηκε.

Μάλιστα, σε αποκαλύψεις για τα αίτια του ατυχήματοςστο λούνα παρκ, προχώρησε η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ειδικότερα, για το σημείο του ατυχήματος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε, ότι στο συγκεκριμένο μέρος το νερό αρχίζει να αναβλύζει -λειτουργώντας σαν φρένο- και η αντλία εκεί που παρέχει το νερό, μάλλον είχε κάποια μηχανική βλάβη ή κάποια διακοπή ρεύματος.

Αντιθέτως, στο άλλο παρόμοιο σημείο της διαδρομής του βαγονέτου η αντλία φαίνεται να δούλευε κανονικά και για αυτό ακριβώς δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα σε αυτό το σημείο της διαδρομής.

«Δεν ήμασταν όρθιοι»

Από την πλευρά του, ο 25χρονος τραυματίας μίλησε στο «Live News» και υπογράμμισε πως κανένας από την παρέα του δεν ήταν όρθιος, όπως έχει ακουστεί τις τελευταίες ημέρες.

«Ζαλίζομαι ακόμη και έχω 15 ράμματα στο κεφάλι. Έχει ακουστεί ότι ήμασταν όρθιοι μέσα στο παιχνίδι. Φυσικά και δεν ήμασταν όρθιοι. Όλοι ήμασταν κανονικά καθισμένοι στις θέσεις μας. Είχαμε πάει στο λούνα παρκ για να περάσουμε καλά. Δεν είμαστε 12 ετών για να σηκωνόμαστε όρθιοι, ενώ δεν επιτρέπεται. Στη μεγάλη κατηοφόρα και πριν από την στροφή, εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει νερό για να κόψει το βαγόνι ταχύτητα, δεν υπήρχε νερό, γι’ αυτό και φύγαμε με μεγάλη ταχύτητα και εκσφενδονιστήκαμε και οι τέσσερις. Έπρεπε να υπάρχει στο σημείο ένα σύστημα φρένου, μία τροχαλία ή το νερό…», είπε.

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω ποιο είναι αυτό, αλλά όποιο και να ήταν, δεν λειτούργησε. Όλοι μας φύγαμε με μεγάλη ταχύτητα. Η κοπέλα μου είναι το κορίτσι που νοσηλεύεται στην εντατική. Στο παιχνίδι καθόμασταν δίπλα δίπλα. Τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα ήμασταν όλοι πεσμένοι και χωρίς τις αισθήσεις μας. Μας μετακίνησαν και μας πήγαν σε ένα άλλο χώρο του λούνα παρκ. Δεν ξέρω εάν έπρεπε να μας μετακινήσουν ή να περιμένουν το ΕΚΑΒ. Όταν βρισκόμασταν στα επείγοντα, μας επισκέφτηκε εκπρόσωπος της επιχείρησης».

Ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος των τραυματιών και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του λούνα παρκ, μίλησαν στην εκπομπή για το ατύχημα.

Ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος των τραυματιών, αποκάλυψε για το ατύχημα: «Έχω μάρτυρες, αξιόπιστους, ότι εκτός από το εισιτήριο που έπρεπε να κόβουν στην είσοδο, υπήρχε εκεί και μία κάμερα που βιντεοσκοπούσε και κατέγραφε την πορεία του βαγονέτου, ώστε μετά χρηματικού αντιτίμου τις πωλούσε η εταιρεία».

Επιπλέον, ο κ. Καπερνάρος ανέφερε στο LIVE NEWS ότι έχει βάσιμες πληροφορίες ότι το επίμαχο υλικό υπάρχει περίπτωση να έχει καταστραφεί και ενημέρωσε ότι αυτή την στιγμή η έρευνα είναι σε φάση διορισμού πραγματογνώμονα, μπορεί ακόμα να διοριστούν και δύο πραγματογνώμονες για να αρχίσει η έρευνα.

Από την άλλη ο κ. Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του λούνα παρκ υποστήριξε: «Ο ιδιοκτήτης δεν επιρρίπτει ευθύνη στους τραυματίες κι αν αυτό έκανε η εκπρόσωπος τύπου είναι μεγάλο λάθος. Η μόνη υπεύθυνη φωνή είναι του ιδιοκτήτη και εμένα, ως πληρεξουσίου δικηγόρου. Η εντολή που έχω είναι να επικοινωνήσω με τον κ. Καπερνάρο και τον κ. Καρυδομάτη και να συνδράμουμε σε οτιδήποτε αφορά αυτά τα παιδιά, σε ό,τι πρόβλημα υπάρχει και θα είμαστε δίπλα τους».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ