Allou Fun Park: Συγκλονίζει ο τραυματίας που θυμάται το ατύχημα - «Νόμιζα ότι οι φίλοι μου είναι νεκροί»

Allou Fun Park: Συγκλονίζει ο τραυματίας που θυμάται το ατύχημα - «Νόμιζα ότι οι φίλοι μου είναι νεκροί»

Σοκάρει την κοινή γνώμη η περιγραφή του νεαρού που ήταν ένας από τους τέσσερις τραυματίες του ατυχήματος στο λούνα παρκ Allou Fun Park, όταν βαγόνι, σε παιχνίδι με νερό, εκτροχιάστηκε.


Ειδικότερα, ο Βαλάντης Μαλιώρας μίλησε για τα δραματικά λεπτά την ώρα του ατυχήματος στο Live News τονίζοντας πως: «Εκείνο το απόγευμα χαρούμενοι πήγαμε στο λούνα παρκ και ήρθε κάποια στιγμή για το παιχνίδι που μπήκαμε. Ήμασταν οι πρώτοι για το βαρκάκι, στην δεύτερη διαδρομή, που ήταν και η μεγαλύτερη ανηφόρα, έγινε το περιστατικό».

Ο ίδιος, συνεχίζοντας την περιγραφή του πρόσθεσε ότι: «Αυτό που θυμάμαι αφού κατεβήκαμε την μεγάλη κατηφόρα, δεν αισθάνθηκα να βρέχομαι καθόλου, δεν κόβει ταχύτητα καθόλου η βάρκα και μετά εκσφεδονιστήκαμε».

Μετά το ατύχημα ανέφερε, πως κατευθύνθηκε στην κοπέλα του, η οποία ήταν εξαιρετικά σοκαρισμένη.

Ειδικότερα, η κοπέλα του Βαλάντη, η Γεωργία, μετά το ατύχημα σε κατάσταση σοκ πήγε προς την πισίνα μπήκε μέσα σε αυτήν και ζητούσε την μαμά της. Σε εκείνο το σημείο ο Βαλάντης πήγε και έβγαλε την κοπέλα του, Γεωργία, από την πισίνα για να μην χτυπήσει το κεφάλι της.

Ξεκάθαρα τόνισε ο κ. Μαλιώρας, ότι η παρέα του ήταν οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν το παιχνίδι κατόπιν αρκετής ώρας αδράνειας του παιχνιδιού από άλλους συμμετέχοντες.

«Στο βαγονάκι κρατιόμασταν από τις χειρολαβές την ώρα του ατυχήματος, δεν είχε μέσα ούτε ζώνες, ούτε τίποτα. Στην δεύτερη κατηφόρα δεν αισθάνθηκα καθόλου νερό να έρχεται πάνω μας, όπως συνέβη στην πρώτη κατηφόρα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, θα περάσουν τουλάχιστον 3 μήνες να συνέλθει ο νεαρός από την ρήξη σπλήνας, σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις.

Ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος των τραυματιών μιλώντας στο Live News υποστήριξε πως «λένε ψέματα από την πλευρά του λούνα παρκ. Λένε ψέματα προσβάλλοντας την προσωπικότητα των παιδιών. Η εταιρεία του λούνα παρκ δεν έχει ζητήσει, ακόμα, συγγνώμη από τα παιδιά. Όλα όσα λέει η εταιρεία ότι θα σταθεί δίπλα στα παιδιά είναι αερολογίες».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ