Αμάρυνθος: Με τετραπληγία ο 24χρονος που βούτηξε για τον σταυρό τα Θεοφάνια -Συγκλονίζει ο ψαράς που τον μετέφερε [βίντεο]

Αμάρυνθος: Με τετραπληγία ο 24χρονος που βούτηξε για τον σταυρό τα Θεοφάνια -Συγκλονίζει ο ψαράς που τον μετέφερε [βίντεο]

Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η μοιραία βουτιά του 24χρονου στην Αμάρυνθο τα Θεοφάνια για τον σταυρό που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα.

Ο 24χρονος κάτοικος της Δημοτικής Κοινότητας Ανθηδόνας, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, έπεσε άτσαλα με αποτέλεσμα να πέσει στην άμμο που βρισκόταν στα ρηχά της θάλασσας και να χτυπήσει στον αυχένα. Μεταφέρθηκε στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, αλλά αργότερα οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.
Όπως έχει γίνει γνωστό, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός που βούτηξε για τον σταυρό στην Αμάρυνθο διεγνώσθη με πλήρη τετραπληγία.

Συγκλονίζει ο ψαράς που μετέφερε τον 24χρονο
Ο ψαράς, ο οποίος μαζί με άλλα τρία άτομα, μετέφερε τον 24χρονο με το καΐκι του, περιέγραψε στην ιστοσελίδα EviaZoom.gr όσα έζησε εκείνη την ημέρα.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Θαρουνιάτης δήλωσε: «Μας ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Ερέτριας ότι έχει γίνει ένα συμβάν. Πήραμε το καΐκι, πήγαμε στην πλατεία, είδαμε το παιδί εκεί πέρα δεν είχε τις αισθήσεις του καθόλου. Πήγα κοντά με το καΐκι, τον φορτώσαμε εγώ με άλλα τρία άτομα. Το παιδί δεν κουνιότανε αλλά μίλαγε το παιδί ζητούσε νερό… Το φορτώσαμε και ήρθε το ΕΚΑΒ από δω πέρα και τον πήρε. Ήταν γύρω στα 3 με 4 άτομα που έπεσαν στη θάλασσα. Το νερό εκεί είναι 1 με 1,5 δεν είναι παραπάνω. Οπότε το παιδί με την βουτιά που έκανε χτύπησε τον αυχένα του. Έτυχε… Από κει πήγανε στη Χαλκίδα και μετά στην Αθήνα. Με το καΐκι εδώ αυτό που βλέπετε τον μεταφέραμε. Ψαράδες είμαστε….».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS