Στον ανακριτή ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς -Πήρε εξιτήριο από το Κέντρο Υγείας, γιατί είχε μεταφερθεί εκεί

Στον ανακριτή ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς -Πήρε εξιτήριο από το Κέντρο Υγείας, γιατί είχε μεταφερθεί εκεί

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς.

Ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς, πέρασε το βράδυ του στο Κέντρο Υγείας Νάξου, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ωστόσο, μεταφέρθηκε εκεί χθες το απόγευμα, για προληπτικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, κρίθηκε χθες ότι ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς έπρεπε για προληπτικούς λόγους να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, o 30χρονος χθες στις 20:00 διαπιστώθηκε ότι ήταν πεσμένος στο πάτωμα. Ο αστυνόμος το ρώτησε αν συμβαίνει κάτι και ο δολοφόνος του απάντησε «είμαι καλά, δεν θέλω τίποτα». Ωστόσο, εξαιτίας τους γεγονότος ότι είχε παράξενη συμπεριφορά, μια γέλαγε και μια έκλαιγε, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους. Εκεί, ο 30χρονος δολοφόνος έπεσε κάτω και έκανε κάτι που προσομοίαζε με κρίση επιληψίας. Δεν ήταν συνεργάσιμος με τους γιατρούς.

Νωρίτερα πληροφορίες από το περιβάλλον του δολοφόνου, ανέφεραν ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας με σεντόνι, και αυτός ήταν ο λόγος της μεταφοράς του στο Κέντρο Υγείας, κάτι το οποίο ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται. Συγκεκριμένα, στις πληροφορίες περί απόπειρας αυτοκτονίας, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο iefimerida ότι δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο εύρημα απόπειρας ή αντικείμενο που να δείχνει ότι είχε φτιάξει βρόγχο με σκοπό να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς νοσηλεύτηκε φρουρούμενος, και μετά και τη σχετική άδεια των γιατρών, καθώς δεν είχε κάτι σοβαρό, οδηγήθηκε λίγο νωρίτερα στο ΑΤ της Νάξου και στη συνέχεια στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Βίντεο: Η μεταφορά του δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς στον ανακριτή

 

 

Η προειδοποίηση Κούγια για τον δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς και τον δικηγόρο του
Να σημειωθεί ότι σε νέα του ανακοίνωση ο δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας ο οποίος χθες τόνισε ότι οι συνήγοροι του δολοφόνου επιχειρούν να τον εμφανίσουν ως θύμα και ως άτομο με ψυχολογικά προβλήματα, σήμερα χαρακτήρισε εκ νέου ως κωμικούς τους ισχυρισμούς περί ψυχικής ασθένειας ενώ έστειλε μήνυμα τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τον δικηγόρο του να μην προσπαθήσουν με ψευδείς βεβαιώσεις να παρουσιάσουν τον δολοφόνο ως άτομο με ψυχολογικά προβλήματα. Εφερε μάλιστα ως παράδειγμα τη δολοφονία Τοπαλούδη όπου ένας εκ των δραστών είχε επιχειρήσει κάτι αντίστοιχο, με το δικαστήριο να αγνοεί τη βεβαίωση περί ψυχασθένειας και επιπλέον να βρίσκεται κατηγορούμενος και ο ψυχίατρος που την εξέδωσε και ο δολοφόνος της Τοπαλούδη ως ηθικός αυτουργός τους εγκλήματος της ψευδούς βεβαίωσης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ