Ανεμβολίαστος ο νέος αναισθησιολόγος του νοσοκομείου Σερρών -Με το «καλημέρα» βγήκε σε αναστολή

Ανεμβολίαστος ο νέος αναισθησιολόγος του νοσοκομείου Σερρών -Με το «καλημέρα» βγήκε σε αναστολή

Απίστευτα περιστατικά με ανεμβολίαστους υγειονομικούς εξακολουθούν να καταγράφονται στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της χώρας.

Η τελευταία ιλαροτραγωδία σημειώθηκε στο νοσοκομείο Σερρών, το οποίο εδώ και καιρό αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις σε ό,τι αφορά τους αναισθησιολόγους -καθώς και ο τελευταίος συνταξιοδοτήθηκε. Εν τέλει, βγήκε η σχετική προκήρυξη και η θέση του διευθυντή του τμήματος αναισθησιολογίας πληρώθηκε από έναν ιατρό από τη Δράμα.

Ο εν λόγω ιατρός, ωστόσο, μετά από δυο ημέρες εργασίας ανακοίνωσε στη διεύθυνση ότι είναι ανεμβολίαστος. Ο αναισθησιολόγος, τελικά, τέθηκε σε αναστολή και αφότου τού επιδόθηκε το σχετικό έγγραφο πήγε στο… σπίτι του.

Ξάνθη: 92 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί σε αναστολή
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, στο νοσοκομείο της Ξάνθης τέθηκαν σε αναστολή 92 εργαζόμενοι. Σύμφωνα με το OPEN, ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στο 14% του συνόλου του προσωπικού και για τον λόγο αυτό εκφράζονται ανησυχίες για τη στελέχωση -τουλάχιστον μέχρι να αντικατασταθούν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ