Επεισόδια με αντιεμβολιαστές έξω από το Βελλίδειο -Μολότοφ, πέτρες και χημικά [βίντεο]

Επεισόδια με αντιεμβολιαστές έξω από το Βελλίδειο -Μολότοφ, πέτρες και χημικά [βίντεο]

Επεισόδια ξέσπασαν τελικά στην κινητοποίηση των αντιεμβολιαστών και ατόμων που διαμαρτύρονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και συγκεντρώθηκαν, αρχικά, στον Λευκό Πύργο και κινήθηκαν προς το Βελλίδειο.

Λίγο πριν τις 20:00, ομάδες αντιεμβολιαστών επιτέθηκαν με πέτρες και μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις έξω από το Βελλίδειο, με τους αστυνομικούς να απαντούν με ρίψη δακρυγόνων και νερού, από τους «Αίαντες».

Η σύγκρουση σημειώθηκε έξω από το δημαρχιακό μέγαρο -πολύ κοντά στο Βελλίδειο- στο προαύλιο του οποίου «έσκασε» μια μολότοφ με συνέπεια να ξεσπάσει φωτιά σε θάμνους.

Οι συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα, για τα οποία «επιστρατεύτηκαν» 5.500 αστυνομικοί, drones, ελικόπτερα, «Αίαντες» και άλλες μονάδες.

«Εεε, οοο, πάρτε το εμβόλιο και φύγετε από δω»

Οι διαδηλωτές -ελάχιστοι εκ των οποίων φορούν μάσκες και ουδείς κρατά αποστάσεις- που μαζεύτηκαν στον Λευκό Πύργο κρατούν ελληνικές σημαίες και φωνάζουν... ευφάνταστα συνθήματα κατά του εμβολιασμού («εεε, οοο, πάρτε το εμβόλιο και φύγετε από δω»), της κυβέρνησης και των Μέσων Ενημέρωσης. Στο σημείο βρέθηκαν και φυλλάδια του νέου κόμματος του καταδικασμένου για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Οι αντιεμβολιαστές -που δεν ξεπερνούν σε αριθμό τις κάποιες εκατοντάδες- ξεκίνησαν πορεία προς το Βελλίδειο.

Λίγο μετά τις 18:40, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους κινήθηκαν απειλητικά προς τους αστυνομικούς, φτάνοντας στο σημείο να... φτύνουν μπροστά τους -και προς δημοσιογράφους- και να τους εξυβρίζουν. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ στο Βελλίδειο ενισχύθηκαν και μπλόκαραν την «παρέλαση» των αντιεμβολιαστών, επί της 3ης Σεπτεμβρίου.

Οι διαδηλωτές, στη συνέχεια, επιτέθηκαν φραστικά προς τους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από το Βελλίδειο για να καλύψουν τις πορείες και τις εξελίξεις. Μεταξύ άλλων, φώναξαν και συνθήματα κατά των μεταναστών που διαμένουν στην Ελλάδα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ