Άντρο τζιχαντιστών και τρομοκρατών δημιουργεί η Τουρκία στην Ελλάδα

Άντρο τζιχαντιστών και τρομοκρατών δημιουργεί η Τουρκία στην Ελλάδα

Καταγγελία της Μόσχας στον ΟΗΕ για ύποπτο Οργανισμό στην Αθήνα

Οι πρόσφατες συλλήψεις τζιχαντιστών στο ελληνικό έδαφος αλλά και τα ρεπορτάζ για μαχητές του ISIS που κρύβονται στην χώρα μας, κυρίως σε Κέντρα Υποδοχής, έρχονται να αναδείξουν έναν ιδιαίτερο τουρκικό ρόλο στην διακίνηση ισλαμιστών τρομοκρατών και μάλιστα με κέντρο την Ελλάδα. Η διαπίστωση αυτή αποτελεί τεράστιο κίνδυνο για την εσωτερική ασφάλεια, δεδομένου μάλιστα ότι το καθεστώς Ερντογάν έχει κάθε λόγο να θεωρεί γι’ αυτό, ευνοϊκή συνθήκη μία αποσταθεροποίηση της χώρα μας. Είναι φυσικό οι ελληνικές Αρχές να είναι ιδιαίτερα ανήσυχες για την ύποπτη αυτή δραστηριότητα της Τουρκίας η οποία έχει κάθε λόγο να προκαλέσει «συμβάντα» σε ευαίσθητες περιοχές όπως λ.χ, είναι η Θράκη.

Ο τουρκικός ρόλος στην υπονόμευση κατ’ αυτόν των τρόπο της εθνικής ασφάλειας επιβεβαιώνεται από τον συνδυασμό δύο αποκαλυπτικών πληροφοριών:

Πρώτον από την αποκάλυψη ότι ότι τουρκικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που λειτουργεί στην Αθήνα συνδέεται με τους τζιχαντιστές.

Δεύτερον από Έκθεση του ΟΗΕ συμφωνως προς την οποίαν η Τουρκία αποτελεί κόμβο διαμετακόμισης για ξένους τρομοκράτες και τζιχαντιστές και ασφαλές καταφύγιο για το Ισλαμικό Κράτος.

Ειδικότερα:

Ο «φιλανθρωπικός» Οργανισμός για τα, υποτίθεται, Ανθρωπινά δικαιώματα ΙΗΙ είναι στην ουσία προωθητής λαθραίως, όπλων σε ομάδες τζιχαντιστών στην Λιβύη και στην Συρία.

Καταγγελία της Μόσχας

Μάλιστα ο Οργανισμός αυτός που λειτουργεί στην Αθήνα είχε καταγγελθεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας από την Μόσχα με αποδείξεις για την σύνδεσή του με το Ισλαμικό Κράτος. Η συγκεκαλυμμένη μάλιστα δράση του Οργανισμού αυτού που συνδέεται με την τουρκική Υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ και το καθεστώς Ερντογάν, δημιουργεί το ερώτημα τι ακριβώς επιδιώκει ο Τούρκος Πρόεδρος μέσω τέτοιων σκοτεινών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα. Οι ενδεχόμενες απαντήσεις στο ερώτημα αυτό οδηγούν σε επικίνδυνα συμπεράσματα για αποσταθεροποιητικές κινήσεις στην χώρα μας μέσω του τρομοκρατικού βραχίονα Ερντογάν, ο οποίος επιβεβαιώνεται και από Έκθεση του ΟΗΕ.

Κέντρο τρομοκρατίας η Τουρκία

Σύμφωνα με Έκθεση του ΟΗΕ η Τουρκία αποτελεί ένα πολύ σημαντικό διαμετακομιστικό κέντρο για την διεθνή τρομοκρατία και τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους. Η Έκθεση αυτή βασίζεται στα συμπεράσματα ειδική Ομάδος του Διεθνούς Οργανισμού που υποστηρίζει αρμόδια Επιτροπή για κυρώσεις σε κράτη που υποθάλπουν την τρομοκρατία, σύμφωνα με τις αποφάσεις 1526 και 2253 του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Σε συγκεκριμένο σημείο της η Έκθεση υπογραμμίζει ότι τρομοκρατικές ομάδες που λειτουργούν υπό την ομπρέλα των Ταλιμπάν και του Ισλαμικού Κράτους στο Αφγανιστάν επρόκειτο να μεταβούν στην Τουρκία προκειμένου να ενσωματωθούν στο τοπικό Κέντρο του ISIS. Γεγονός που επιβεβαιώνει ότι το καθεστώς Ερντογάν προστατεύει την σύγχρονη μορφή της διεθνούς τρομοκρατίας.

Επιπλέον, κατά την Έκθεση του ΟΗΕ στελέχη της Ισλαμικής Κίνησης του Ανατολικού Τουρκιστάν (ΕΤΙΜ) που έχουν έδρα στο Ιντλίμπ συντονίζουν κοινές επιχειρήσεις μαζί με άλλες τρομοκρατικές ομάδες. Οι επιχειρήσεις δε αυτές είναι υπό την ...αιγίδα του ΗΤS που είναι η τελευταία μετεξέλιξη θυγατρικής τρομοκρατικής ομάδας της al-Qaeda στην Συρία. Η νέα αυτή ισλαμική τρομοκρατική ομάδα ελέγχει ένα στρατό στην Συρία μεταξύ 8.000 και 10.000 φανατικών μαχητών.

Ένοχη η Γερμανία

Ένα ακόμη ερώτημα που γεννάται είναι πως με επιβεβαιωμένες τις αποδείξεις της ειδικής ομάδας του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την σύνδεση της Τουρκίας και του καθεστώτος Ερντογάν με την ισλαμική και γενικώς με την διεθνή τρομοκρατία, η Γερμανία εξακολουθεί να μη θέλει να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ειδικώς δε η απαγόρευση της πώλησης όπλων στο καθεστώς Ερντογάν όταν μάλιστα η στενή σύνδεση της Τουρκίας με τον ΙSIS και τα τρομοκρατικά παρακλάδια του γεννούν εύλογες υποψίες ότι θα μπορούσε να εμπορεύεται δυτικά όπλα ο Ερντογάν με το Ισλαμικό Κράτος. Όπως άλλωστε έκανε με την προμήθεια φτηνού πετρελαίου από τις πηγές που ήλεγχε το Ισλαμικό Κράτος.

Την απαράδεκτη στάση της Γερμανίας που εμμέσως δείχνει να ευνοεί ένα προστάτη της ισλαμικής τρομοκρατίας αναδεικνύει ιδιαιτέρως και ένα γεγονός που θεμελιώνει τις υποψίες για συναλλαγών του Ερντογάν με τα δυτικά όπλα που του προμηθεύει η Δύση. Το γεγονός αυτό έχει να κάνει με κάποια ακόμη συναλλαγή του Ερντογάν στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης των τρομοκρατών. Πράγματι συμφώνως προς την Έκθεση του ΟΗΕ οι οικονομικοί πόροι της νέας τρομοκρατική ομάδας HTS προέρχονται από την οικονομική δράση της στα σύνορα της Τουρκίας με την ανοχή βεβαίως του καθεστώτος Ερντογάν. Μέσω της φορολογίας της επιχειρηματικής δραστηριότητα στα σύνορα με την Τουρκία και τους τελωνειακούς δασμούς μεταξύ των τουρκικών και των συριακών συνόρων ο HTS έχει έσοδα 13 εκατομμυρίων δολαρίων τον μήνα!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ