Απίστευτο περιστατικό στη Ρόδο: Νύφη κατηγορείται ότι παρέσυρε την πεθερά της με το αυτοκίνητο

Απίστευτο περιστατικό στη Ρόδο: Νύφη κατηγορείται ότι παρέσυρε την πεθερά της με το αυτοκίνητο

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα βρεθεί μία 42χρονη κάτοικος Αρχαγγέλου την 21η Οκτωβρίου 2022, που κατηγορείται πως παρέσυρε με το αυτοκίνητο την 68χρονη πεθερά της, η οποία και νοσηλεύθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με κακώσεις στο κεφάλι.

Η 42χρονη βρίσκεται σε διάσταση με τον γιο του θύματος από τον Φεβρουάριο του 2022 και έκτοτε αντιδικούν ενώπιον των δικαστικών αιθουσών. Ως γονείς δύο ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού ηλικίας 13 ετών κι ενός κοριτσιού ηλικίας 6 ετών, ήλθαν σε δικαστική αντιπαράθεση για την επιμέλειά τους.

Τι συνέβη

Το απόγευμα της 17ης Ιουνίου 2022 κι ενώ ο πατέρας βρισκόταν στην εργασία του και ο 6χρονος ήταν με την γιαγιά, τα δύο παιδιά μετέβησαν στην οικία και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει για παιχνίδι στην αυλή.

Ο πατέρας, σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr, διατείνεται ότι η εν διαστάσει σύζυγός του σκηνοθέτησε επεισόδιο και συνθήκες για να αποδείξει ότι δήθεν η φύλαξη του παιδιού ήταν πλημμελής καθώς το 6χρονο παιδί βρέθηκε από την γιαγιά που το αναζήτησε εντός του αυτοκινήτου της μητέρας του, η οποία διαμένει σε κοντινή απόσταση και η οποία σκόπευε την στιγμή εκείνη να μεταβεί με τον παιδί στο ΑΤ Αρχαγγέλου για να τους καταγγείλει.

Για να εμποδίσει

Η 68χρονη προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο, έβαλε το σώμα της μπροστά από το αυτοκίνητο προκειμένου να εμποδίσει την διαφυγή της με το ανήλικο τέκνο της και σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν η 42χρονη προέβη στην εκκίνηση του οχήματος, ανέπτυξε ταχύτητα και την παρέσυρε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της στο κεφάλι. Η ίδια σύμφωνα με τις πληροφορίες διατείνεται ότι η πεθερά της «πετάχτηκε» μπροστά της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS