Καλαμαριά: «Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα» - Τρόμος από την «τρελή» πορεία «ακυβέρνητου» λεωφορείου του ΟΑΣΘ

Καλαμαριά: «Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα» - Τρόμος από την «τρελή» πορεία «ακυβέρνητου» λεωφορείου του ΟΑΣΘ

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα λεωφορείο χτύπησε πρώτα ένα ταξί και στη συνέχεια κατέληξε πάνω σε δέντρο μετά από μία τρελή πορεία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, κατεβαίνοντας στην οδό Βρυούλων ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε στην άκρη για να ελέγξει κάτι. Ενώ έχει κατέβει από το όχημα, για άγνωστο λόγο αυτό άρχισε να κυλάει στην κατηφόρα και να αναπτύσσει ταχύτητα και αφού έπεσε στο πίσω μέρος του ταξί παρασύροντας το για αρκετά μέτρα, στη συνέχεια ξερίζωσε δύο δέντρα και κατέληξε σε ένα τρίτο.

Ατύχημα με λεωφορείο στην Καλαμαριά

Από θαύμα στην κυριολεξία δεν συνέβησαν τα χειρότερα καθώς το λεωφορείο ήταν χωρίς επιβάτες. Είναι χαρακτηριστικό πως θα μπορούσαν να έχουν συμβεί τα χειρότερα καθώς το βαρύ όχημα πέρασε ξυστά από τις αυλές των κατοικιών.

Η μαρτυρία του οδηγού ταξί που έπεσε πάνω του στο λεωφορείο

Έκπληκτος ο οδηγός ταξί, πάνω στον οποίο έπεσε το λεωφορείο που είχε βγει εκτός ελέγχου, ανέφερε μεταξύ άλλων στο GRTimes ότι από τη σύγκρουση, πετάχτηκε 20 μέτρα μπροστά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο οδηγός είχε ανοίξει το καπάκι και έφτιαχνε κάτι. Δεν έδωσα σημασία, σταμάτησα στο κόκκινο φανάρι. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ακούω έναν απίστευτο θόρυβο. Δεν ήξερα από πού μου ήρθε, δεν κατάλαβα τι έγινε…

Το λεωφορείο με πέταξε 20 μέτρα μπροστά και πήρε παραμάζωμα τα δέντρα. Είδα τον οδηγό να τρέχει και να έχει πάθει σοκ. Ευτυχώς ήταν νωρίς το πρωί, δεν υπήρχε κόσμος και δεν θρηνήσαμε θύματα».

Δημήτρης Παλάζογλου, οδηγός ταξί που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Ο οδηγός του λεωφορείου τραυματίστηκε στο πόδι από τις ρόδες του οχήματος και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ενώ ο οδηγός του ταξί γλύτωσε ως εκ θαύματος καθώς το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρές ζημιές.

Συνεργείο του δήμου Καλαμαριάς θα κόψει τα δέντρα που χτύπησε το λεωφορείο καθώς είναι επικίνδυνα να πέσουν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS