Απόπειρα αρπαγής 14χρονου: Δεν ήμασταν στον Πύργο Ηλείας εκείνη τη μέρα, λένε οι κατηγορούμενοι

Απόπειρα αρπαγής 14χρονου: Δεν ήμασταν στον Πύργο Ηλείας εκείνη τη μέρα, λένε οι κατηγορούμενοι

Έτοιμοι να απαντήσουν με στοιχεία είναι οι δύο κατηγορούμενοι για την απόπειρα αρπαγής του 14χρονου στον Πύργο Ηλείας το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι δύο νεαροί Βούλγαροι, αδέρφια ηλικίας 19 και 23 ετών, με τον συνήγορό τους Κωνσταντίνο Κότσιφα, έχουν ζητήσει μέχρι και την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών ώστε να αποδείξουν μέσα από τα στίγματα των δικτύων της κινητής τηλεφωνίας πως δεν βρίσκονταν την συγκεκριμένη ώρα αλλά και ευρύτερα τη συγκεκριμένη ημέρα στον Πύργο και δεν έχουν καμία εμπλοκή με την υπόθεση.

Ο 14χρονος που κατήγγειλε την σε βάρος του απόπειρα αρπαγής, είναι το μοναδικό πρόσωπο που καταγγέλει το γεγονός και δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη μαρτυρία, αλλά και στοιχεία όπως κινήσεις καταγεγραμμένες σε κάμερες ασφαλείας.

Ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο περιέγραψε το αυτοκίνητο των κατηγορουμένων, το μαύρο βαν με κάθε λεπτομέρια ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησε στους δύο Βούλγαρους. Ο 14χρονος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αναγνώρισε τον άνθρωπο που καθόταν στο τιμόνι του βαν, τον 19χρονο Βούλγαρο, όταν τα δύο αδέρφια προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

«Δεν ήταν στον Πύργο οι κατηγορούμενοι», λέει ο δικηγόρος τους
Μιλώντας στο ilialive.gr ο δικηγόρος των κατηγορουμένων Κωνσταντίνος Κότσιφας από την Αμαλιάδα ανέφερε τα εξής:

«Εκπροσωπώ τα δύο πρόσωπα που κατηγορούνται για την απόπειρα αρπαγής ανήλικου. Η υπερασπιστική μας γραμμή, συνίσταται στο ότι δεν υπάρχει καμία φυσική παρουσία κατά το χρόνο τέλεσης στο συγκεκριμένο σημείο, οι εντολείς μου βρίσκονταν όλη την διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας στην Αμαλιάδα σε σπίτι στο οποίο μισθώνουν. Αρνούνται κατηγορηματικά ότι έχουν σχέση με την αποδιδόμενη κατηγορία.

Έχουμε ήδη λάβει προθεσμία για να απολογηθούμε για την Τρίτη στις 9.00 το πρωί, όπου και θα παρουσιάσουμε, έγγραφα, μάρτυρες αλλά και όπως έχουμε ζητήσει από τις εισαγγελικές αρχές και την άρση τηλεφωνικού απορρήτου και τα στίγματα των κυψελών της κινητής τηλεφωνίας από τα οποία θα προκύψει ότι δεν υπάρχει φυσική παρουσία των συγκεκριμένων προσώπων στο σημείο, όπως επίσης και κάθε στοιχείο μπορεί να συντελέσει στην διαπίστωση εάν βρίσκονταν στον Πύργο τα συγκεκριμένα άτομα στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο ή όχι.

Η πλήρης άρνηση της κατηγορίας είναι η υπερασπιστική μας θέση, δεν θέλω να επισέλθω σε συγκεκριμένα περιστατικά της δικογραφίας τα οποία αποτελούν μέχρι στιγμή ζητήματα τα οποία δεν μπορεί δικονομικά να αποκαλυφθούν, όμως θεωρώ ότι οι εντολείς μου διατείνονται ορθώς αυτά που αναφέρουν, διότι θα προκύψει από μάρτυρες και έγραφα ότι πραγματικά τα συγκεκριμένα πρόσωπα, δεν είχαν καμία σχέση με το αποδιδόμενο αδίκημα».

Δείτε το video με τη δήλωση του κ. Κότσιφα:

https://youtu.be/Y8_DeCm_UrU


googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS