Αρχαιολογικό Μουσείο: Από χώρα της Αφρικής οι γονείς του εγκαταλελειμμένου μωρού - Τι έχει στα «χέρια» της ΕΛΑΣ

Αρχαιολογικό Μουσείο: Από χώρα της Αφρικής οι γονείς του εγκαταλελειμμένου μωρού - Τι έχει στα «χέρια» της ΕΛΑΣ

Οι γονείς λόγω αδυναμίας να το μεγαλώσουν, αποφάσισαν να το εγκαταλείψουν στο Μουσείο.


Το δρομολόγιο του μυστηριώδους άνδρα- πιθανότατα πατέρα που χθες το μεσημέρι εγκατέλειψε το δίχρονο κοριτσάκι με το καροτσάκι έξω από Αρχαιολογικό Μουσείο, ψάχνουν οι αρχές μέσα από κάμερες καταστημάτων της λεωφόρου Πατησίων και των γύρω δρόμων για να εντοπίσουν.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που χειρίζονται την υπόθεση, εκτιμούν ως πιθανότερο σενάριο της εγκατάλειψης του παιδιού να είναι η κακή οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η οικογένεια.

Ειδικότερα στο «στόχαστρο» έχουν μπει τα πρώτα βίντεο που έχουν στα χέρια τους αλλά και την εικόνα του παιδιού μετά την εξέταση στην οποία υπεβλήθη από τους ιατρούς του νοσοκομείου Παίδων.

Οι γονείς λοιπόν, που φέρεται να έχουν καταγωγή από χώρα της Αφρικής, λόγω αδυναμίας να το μεγαλώσουν, αποφάσισαν να το εγκαταλείψουν στο Μουσείο. Το κοριτσάκι, που σύμφωνα με τους ιατρούς είναι περίπου 2 ετών ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Φορούσε μπουφάν για να μην κινδυνεύει από το κρύο, ήταν σκεπασμένο με κουβέρτα, ενώ μέσα στο καροτσάκι υπήρχαν και οι πάνες του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ