Ασπρόπυργος: Αναστάτωση στη Β’ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών - Υπαξιωματικός άνοιξε πυρ

Ασπρόπυργος: Αναστάτωση στη Β’ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών - Υπαξιωματικός άνοιξε πυρ

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Β' μοίρα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο, καθώς υπαξιωματικός φέρεται να άνοιξε πυρ (πιθανότατα με αβολίδωτα φυσίγγια), να έριξε χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και για λίγο επικράτησε πανικός.

Φαίνεται ότι κράτησε όμηρο και τον διοικητή του.

Το περιστατικό έληξε ύστερα από ώρα με την επέμβαση της Στρατονομίας, η οποία και τον συνέλαβε.

Το περιστατικό ξεκίνησε με τον ΕΠΟΠ, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι εκτός εαυτού, τα είχε βάλει με τον διοικητή της Μονάδας επειδή φέρεται να δυσαρεστήθηκε από κάποια ποινή που του επιβλήθηκε.

Κατά μία άλλη εκδοχή ο διοικητής της μονάδας φέρεται να είχε πιέσει αρκετά τα στελέχη επιβαρύνοντάς τα με περίπολα στις φωτιές, γεγονός που φαίνεται ότι εξόργισε τον ΕΠΟΠ, ο οποίος να σημειώσουμε έχει 22 χρόνια υπηρεσίας.

Ο ΕΠΟΠ, λοιπόν, φέρεται να πέταξε χειροβομβίδα κρότου-λάμψης μέσα στο Διοικητήριο της Μονάδας, εισέβαλε σε αυτό σε έξαλλη κατάσταση και κρατούσε όμηρο τον διοικητή απειλώντας να τον σκοτώσει. Επιτόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας. Ακόμη στο σημείο σπεύδει και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ