Ασπρόπυργος: Ρομά έβαλαν φωτιά σε κατάστημα ελαστικών και σε ένα λεωφορείο - Μήνυμα του 112: «Κλείστε πόρτες και παράθυρα»

Ασπρόπυργος: Ρομά έβαλαν φωτιά σε κατάστημα ελαστικών και σε ένα λεωφορείο - Μήνυμα του 112: «Κλείστε πόρτες και παράθυρα»

Τελειωμό δεν έχουν τα επεισόδια στη χώρα με εξαγριωμένους Ρομά να προκαλούν τεράστιες ζημιές


Φωτιά σε κατάστημα ελαστικών επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο έβαλε μία ομάδα Ρομά αργά το βράδυ της Τετάρτης.
Η πυρκαγιά λόγω των υλικών έλαβε μεγάλες διαστάσεις. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Νωρίτερα σύμφωνα με την Αστυνομία στη συγκεκριμένη επιχείρηση έγινε διάρρηξη με τους δράστες να αφαιρούν μεγάλο αριθμό ελαστικών. Η κλοπή έγινε αντιληπτή περίπου τις 9 το βράδυ από τους υπεύθυνους του καταστήματος και ειδοποίησαν την αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα το κατάστημα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Άνω Λιόσια: Φωτιά σε λεωφορείο

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, νεαροί Ρομά επιτέθηκαν σε ένα αστικό λεωφορείο, προπηλάκισαν τον οδηγό, σύμφωνα με δήλωση του ίδιου και ύστερα πυρπόλησαν το λεωφορείο στο οποίο δεν υπήρχαν επιβάτες, καθώς βρισκόταν μέσα στο αμαξοστάσιο, στη διασταύρωση της λεωφόρου Φυλής με την οδό Ιουστινιανού.
Η Ο.Σ.Υ αποφάσισε να εκκενώσει το συγκεκριμένο αμαξοστάσιο με αποτέλεσμα 22 αστικές γραμμές που εξυπηρετούν τη μεταφορά προς και από το κέντρο να είναι «παγωμένες».
Ο οργανισμός ζητά από τους πολίτες να καλούν για να ενημερωθούν εάν η γραμμή λεωφορείου που χρησιμοποιούν θα λειτουργήσει μες στην ημέρα.

«Κλείστε πόρτες και παράθυρα»

Στην ενεργοποίηση επείγουσας ειδοποίησης μέσω του 112 προχώρησε στις 23.40 η Πολιτική Προστασία λόγω των τοξικών καπνών από τη μεγάλη φωτιά σε επιχείρηση ελαστικών στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, ύστερα από εισβολή ομάδων Ρομά.
Στην «εξαιρετικά επείγουσα ειδοποίηση» που έλαβαν οι κάτοικοι της περιοχές αναφέρονται τα εξής:
«Αν βρίσκεστε στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, περιοχή Ασπροπύργου, καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε υπαίθρια αποθήκη ελαστικών. Εκλύονται επικίνδυνοι για την υγεία καπνοί. Κλείστε πόρτες και παράθυρα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS