Ασπρόπυργος: Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο που βρέθηκε το εγκαταλελειμμένο βρέφος

Ασπρόπυργος: Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο που βρέθηκε το εγκαταλελειμμένο βρέφος

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται το νεογέννητο μωρό που βρέθηκε τυλιγμένο με κουβέρτα μέσα σε χωράφι στον Ασπρόπυργο, βρέθηκε η κάμερα του MEGA.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το δύο ημερών κοριτσάκι πάλεψε για τη ζωή του και κέρδισε, καθώς είναι καλά στην υγεία του, παρά τις κακουχίες που αντιμετώπισε στα πρώτα λεπτά της ζωής του.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η μητέρα να γέννησε σε εκείνο το σημείο και να εγκατέλειψε το βρέφος.

Με την υπόθεση ασχολείται το τμήμα του Ασπροπύργου ενώ έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία.

Θα ληφθεί και πάλι κατάθεση από τη γυναίκα που βρήκε το κοριτσάκι ενώ θα γίνει έρευνα σε γειτονικά σπίτια και σε καταυλισμούς στην περιοχή.

Πόρτα-πόρτα η έρευνα για τον εντοπισμό της μητέρας

Υπενθυμίζεται πως το μωρό, που ήταν νεογέννητο, εντοπίστηκε από μία κάτοικο της περιοχής, η οποία το άκουσε να κλαίει και έμεινε έκθαμβη όταν το βρήκε.

Το παιδάκι είχε ακόμη τον ομφάλιο λώρο του και όπως είπε η γυναίκα που το βρήκε είχε «χώματα και αίματα στο κεφάλι του».

Από θαύμα σώθηκε

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει η ΕΡΤ, το σημείο στο οποίο βρέθηκε το μωρό είναι επικίνδυνο και κρίνεται ως θαύμα το ότι δεν τραυματίστηκε ή έχασε τη ζωή του.

Αναλυτικά, στον οικοπεδικό χώρο στην περιοχή Ψάρι του Ασπρόπυργου υπάρχουν σπασμένα γυαλιά και σκουπίδια, ενώ όταν βρέθηκε έκανε πολύ κρύο και το μωρό ήταν γυμνό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS