Άγριο bullying σε ιδιωτικό σχολείο στην Αθήνα -Έδεσαν συμμαθητή τους σε καρέκλα με πετονιά, 4 συλλήψεις

Άγριο bullying σε ιδιωτικό σχολείο στην Αθήνα -Έδεσαν συμμαθητή τους σε καρέκλα με πετονιά, 4 συλλήψεις

Ένα σοκαριστικό περιστατικό bullying με θύμα ένα 15χρονο παιδί και δράστες έξι συμμαθητές του σε ιδιωτικό σχολείο στην Αθήνα, κατεγράφη την Παρασκευή.

Οι δράστες κατά την διάρκεια διαλείμματος, εντός της αίθουσας διδασκαλίας, έδεσαν πάνω σε μία καρέκλα με πετονιά τον συμμαθητή τους και εν συνεχεία ξεκίνησαν να τον βρίζουν.

Bullying σε ιδιωτικό σχολείο της Αθήνας: Έφυγαν και άφησαν δεμένο τον 15χρονο συμμαθητή τους
Οι δράστες , πέντε αγόρια και ένα κορίτσι, μετά την απαράδεκτη ενέργεια τους έφυγαν από το σχολείο, αφήνοντας δεμένο τον 15χρονο.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στην αστυνομία και στο πλαίσιο του αυτοφώρου, συνελήφθησαν τα τρία αγόρια και το ένα κορίτσι, ενώ οι δυο μαθητές δεν συνελήφθησαν καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία κατά συναυτουργία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές και βραδινές ώρες της 1-4-2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερις 15χρονοι ημεδαποί κατηγορούμενοι για εξύβριση κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία κατά συναυτουργία.

Εκτός των ανωτέρω, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο 15χρονων ημεδαπών, οι οποίοι δεν εντοπίστηκαν στα χρονικά όρια ισχύος της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ειδικότερα, άπαντες οι ανωτέρω κατηγορούνται ότι προέβησαν στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος συνομήλικου τους, πρωινές ώρες της 31-3-2023 εντός ιδιωτικού σχολικού συγκροτήματος της Αττικής διαρκούντος του σχολικού προγράμματος.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS