Αττική Οδός: Παραμένουν ακινητοποιημένα οχήματα -Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες τους

Αττική Οδός: Παραμένουν ακινητοποιημένα οχήματα -Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες τους

Ακινητοποιημένα παραμένουν οχήματα στην Αττική Οδό μετά τον εγκλωβισμό τους κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Συνολικά, περίπου 4.500 επιβάτες και 2.500 οχήματα εκτιμάται ότι βρέθηκαν εγκλωβισμένοι το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με στοιχεία της Πολιτικής Προστασίας.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης της επιχείρησης του Στρατού απεγκλωβίστηκαν περίπου 3.500 άτομα και περίπου 1.800 αυτοκίνητα, ενώ έως χθες το απόγευμα περίπου 500 οχήματα παρέμεναν ακινητοποιημένα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αττικής Οδού, τα οχήματα που είχαν παραμείνει στα παρακάτω τμήματα είναι δυνατό κατόπιν συνεννόησης με την Πυροσβεστική στο τηλέφωνο 199 να παραληφθούν από τους ιδιοκτήτες από τα εξής σημεία:

Από Λ. Κηφισίας έως τη σήραγγα Βριλησσίων στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Μπορούν να βγουν στην Περιφερειακή Υμηττού και από εκεί στη Λ. Κατεχάκη προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία.

Στη διαδρομή από τη Λεωφόρο Κατεχάκη μέσω της Περιφερειακής Υμηττού στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο και στην κατεύθυνση προς Ραφήνα-Πικέρμι στην έξοδο Υ8.

Από τα διόδια Παλλήνης έως τη Λεωφόρο Κατεχάκη (και προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία).

Από τα διόδια Παιανίας έως την Κάντζα στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Πολιτική Προστασία: Παρέχει οχήματα στους οδηγούς

Οχήματα της Πολιτικής Προστασίας είναι διαθέσιμα, από χθες και για όσες μέρες χρειαστεί στους οδηγούς στο Δαχτυλίδι στη Λ. Κηφισίας για τη μεταφορά τους και την ανάκτηση των οχημάτων τους από την Αττική Οδό.

Πρόκειται για οχήματα, τύπου μίνι-λεωφορεία, τα οποία θα βρίσκονται στο σημείο και σε συνεχή δρομολόγια από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα για την μεταφορά των οδηγών για να ανακτήσουν τα οχήματά τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS