Αυτοκτονία 14χρονου: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια που δεχόταν ο Μάκης - «Όλοι ήξεραν αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα»

Αυτοκτονία 14χρονου: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια που δεχόταν ο Μάκης - «Όλοι ήξεραν αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα»

Όλοι ήξεραν και κανένας δεν έκανε τίποτα. Αυτό καταγγέλλουν συμμαθητές του 14χρονου Μάκη ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του εξαιτίας του απάνθρωπου βασανισμού που υφίστατο από συμμαθητές του στο 54ο γυμνάσιο στα Σεπόλια.

«Του πετάγαν νεράτζια, τον βρίζανε, τον κλωτσάγανε… Γενικά του κάνανε μπούλινγκ. Οι καθηγητές το βλέπανε από μόνοι τους, αλλά δεν κάνανε κάτι», αναφέρουν στο MEGA.Σοκάρει η μαρτυρία συμμαθήτριας του, η οποία αποκαλύπτει πως ο Μάκης είχε ρωτήσει τον καλύτερό του φίλο , αν αυτοκτονούσε τι θα έκανε…

«Ήταν πολύ κλειστό παιδί είναι η αλήθεια. Δεν έλεγε σε κανέναν τίποτα προσωπικό, απλά ήξερα από τα παιδιά από την τάξη του ότι τις τελευταίες ημέρες ήταν στεναχωρημένος και είχε κάνει στον κολλητό του μια ερώτηση πριν κάτι μέρες αν αυτοκτονούσα τι θα έκανες;».

Γονείς μαθητών υποστηρίζουν ότι στο συγκεκριμένο σχολείο τα περιστατικά βίας ήταν καθημερινά.

«Το σχολείο είναι αδιάφορο, ο διευθυντής είναι αδιάφορος όλα τα χρόνια. Δεν ήταν μόνο αυτή η χρονιά που έχουμε bullying, κάθε χρόνο έχουμε bullying. Ξέρανε και για το Μάκη», ανέφερε μητέρα του συμμαθητή του 14χρονου.

Οι γονείς τώρα φοβούνται ότι το bullying που βίωνε ο Μάκης μπορεί να το υποστούν και τα δικά τους παιδιά.

«Τον βρίζανε. Κάθε μέρα τον βρίζανε, τον γελούσανε, τον χτυπούσανε, κάθε μέρα… κάθε μέρα χωρίς λόγο. Ανελέητο bullying. Δεν θέλω να συμβεί άλλο τέτοιο. Είμαι μάνα. Ειλικρινά σας μιλάω είμαστε διαλυμένοι. Από την άλλη φοβάμαι…».

Σήμερα γονείς από την περιοχή ζήτησαν και είχαν συνάντηση με τον διευθυντή του σχολείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ο διευθυντής του σχολείου παραδέχτηκε τα περιστατικά εκφοβισμού.

«Ο διευθυντής παραδέχτηκε ότι είναι δυο άτομα που αντί για τις τσάντες τους κουβαλούν μαχαίρια και μαζί με άλλα δύο, τρία άτομα από άλλα σχολεία δημιουργούν προβλήματα», αναφέρουν γονείς στο MEGA.

Για το συμβάν έχει επιληφθεί και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών.

Οι έρευνες των Αρχών πλέον απομακρύνονται από το σενάριο του Blackout challenge στο Tik Tok, γι’ αυτό και οι Αρχές εστιάζουν τις έρευνές τους στο σχολικό περιβάλλον.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS