Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ.: Αυξημένα μέτρα υπό τον φόβο νέων επιθέσεων

Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ.: Αυξημένα μέτρα υπό τον φόβο νέων επιθέσεων

Έκτακτα μέτρα εφαρμόζει η Αστυνομία υπό τον φόβο επιθέσεων από αντιεξουσιαστές για τον βαρυποινίτη της 17 Νοέμβρη και απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ύστερα από τα περιστατικά επιθέσεων των τελευταίων ωρών οι αρχές προέβησαν σε συσκέψεις προκειμένου να υπάρξει αναθεώρηση για τα απαιτούμενα μέτρα αφού εκτιμάται πως θα υπάρξει αναβάθμιση των χτυπημάτων.

Συγκεκριμένα: Θα υπάρξει ενίσχυση στατικών δυνάμεων, δηλαδή σκοπιές σε πιθανούς στόχους και χαρτογράφηση υποψήφιων στόχων, αύξηση περιπολιών (ΔΙ.ΑΣ. – Άμεση Δράση – ΟΠΚΕ) ενώ έχουν δοθεί διαταγές για εγρήγορση και έγκαιρη ειδοποίηση προς ενίσχυση αστυνομικών δυνάμεων που ενδεχομένως βάλλονται.

Παράλληλα, αυξημένα μέτρα αναμένεται να ληφθούν για Αστυνομικά Τμήματα (Λαμία, Ζωγράφου, Ακρόπολης κ.ά.), Δικαστικούς στόχους (Εφετείο, Ευελπίδων, Υπ. Δικαιοσύνης κ.ά), το Νοσοκομείο Λαμίας όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας και θα βρίσκονται 110 αστυνομικοί το 24 ώρες το εικοσιτετράωρο αλλά και Εμπορικούς δρόμους Πολυκαταστήματα.

Διαμαρτυρίες για τον Κουφοντίνα
Διαμαρτυρίες και συγκεντρώσεις υποστήριξης σε όλη τη χώρα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα θα λάβουν χώρα σήμερα. Χθες, στο Σύνταγμα μαζεύτηκαν περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι για τον ίδιο λόγο.

Συναγεργμός στο Υπουργείο Υγείας
Ενα λάθος δέμα που άφησε κούριερ στο υπουργείο Υγείας ήταν η αφορμή για να σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία, που άμεσα προχώρησε στην εκκένωση του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δέμα που προορίζονταν για κάποιο διπλανό κτίριο αλλά ο διανομέας το άφησε κατά λάθος στο υπουργείο Υγείας.

Από τον έλεγχο της αστυνομίας δεν προέκυψε κανένας κίνδυνος, καθώς το δέμα περιείχε ένα παλιό πικ απ.

Η οδός Αριστοτέλους που είχε κλείσει προσωρινά δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.

Βεβήλωσαν του ήρωες του 1821
Την έντονη δυσφορία του εξέφρασε ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος για τη βεβήλωση των προσωπογραφιών 12 ηρώων της Επανάστασης του 1821.

Ο ίδιος είχε αναλάβει την πρωτοβουλία της δημιουργίας των προσωπογραφιών – τιμώντας τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση – τις οποίες βεβήλωσαν άγνωστοι χθες Δευτέρα το βράδυ.

«Και οι Τούρκοι το ίδιο έκαναν!», έγραψε ο δήμαρχος σε ανάρτησή του στο Facebook. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ