Πρώην εκπαιδευτής Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Έκλεψε την ιστορία μου - Είχα καλέσει την αστυνομία λόγω υποψιών - Να σαπίσει στη φυλακή

Πρώην εκπαιδευτής Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Έκλεψε την ιστορία μου - Είχα καλέσει την αστυνομία λόγω υποψιών - Να σαπίσει στη φυλακή

Άκαρδο χαρακτηρίζει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο πρώην εκπαιδευτής του, Σωτήρης Παπανικόλας.

«Ο Μπάμπης είναι άκαρδος και θα έπρεπε να ντρέπεται που έκλεψε την ιστορία μου. Αισθάνομαι πληγωμένος και προσβεβλημένος από όσα έκανε για να δικαιολογήσει το έγκλημά του. Πρέπει να καταδικαστεί και να σαπίσει στη φυλακή», ανέφερε ο κ. Παπανικόλας, μιλώντας στην Daily Mail για τον άνθρωπο που δολοφόνησε την Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά τον περασμένο Μάιο.

Μάλιστα, ο κ. Παπανικόλας, εξέφρασε την οργή του, επειδή ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, χρησιμοποίησε στοιχεία από τη διάρρηξη στο σπίτι του εκπαιδευτή.

«Όταν άκουσα τον Μπάμπη να μιλάει για “διάρρηξη” στο σπίτι τουαμέσως κάλεσα την αστυνομία λόγω της ομοιότητας που είχε με την ιστορία μου. Τους είπα ότι χρησιμοποιεί τις ίδιες λεπτομέρειες και αυτό με έκανε καχύποπτο», πρόσθεσε ο 74χρονος πρώην εκπαιδευτής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Με σοκάρει ακόμα ότι μπόρεσε να σκοτώσει τη σύζυγό του και το σκυλί τους με αυτόν τον τρόπο και ήταν τόσο ψύχραιμος, ώστε να χρησιμοποιήσει την ιστορία μου για να συντηρήσει ένα ψέμα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα», κατέληξε ο Σωτήρης Παπανικόλας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS