Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μετανιωμένος δηλώνει ο συζυγοκτόνος που επιχειρεί να σπάσει τα ισόβια - Νέοι μάρτυρες υπεράσπισης οι γονείς του

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μετανιωμένος δηλώνει ο συζυγοκτόνος που επιχειρεί να σπάσει τα ισόβια - Νέοι μάρτυρες υπεράσπισης οι γονείς του

Σήμερα άρχισε το Εφετείο, μετά από τρεις διακοπές, για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο οποίος επιχειρεί να σπάσει τα ισόβια για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Ο 35χρονος πιλότος παρουσιάζει νέα στοιχεία θέλοντας να πείσει την έδρα ότι τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα παρουσιάζει το βαρύ κατηγορητήριο.

Πρώτος καταθέτει ο Χρήστος Βαρδίκος, ο αστυνομικός που μπήκε πρώτος με τον συνάδελφό του τον Μάιο του 2021 στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά κι αντίκρισε τον -κατά ομολογία συζυκτόνο - δεμένο και φιμωμένο και 19χρονη νεκρή στο κρεβάτι της έχοντας κοντά της, τη μικρή Λυδία.

Ο αστυνομικός ήταν αυτός που απαθανατίστηκε να βγαίνει από το σπίτι με το μωρό της οικογένειας στην αγκαλιά του και να το παραδίδει στη μητέρα του δολοφόνου.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, ο εισαγγελέας ανέγνωσε το βαρύτατο κατηγορητήριο κατά του ισοβίτη κι αμέσως μετά ο Αναγνωστόπουλος ζήτησε κι έλαβε το λόγο. Αποδέχθηκε τις κατηγορίες, δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς. Είπε δε, ότι δεν ισχύουν οι πράξεις όπως αυτές περιγράφονται στο κατηγορητήριο κι ότι δεν ήθελε να βλάψει την οικογένειά του.

Το καινούριο στοιχείο είναι ότι η υπεράσπιση παρουσίασε νέους μάρτυρες, ανάμεσά τους και οι γονείς του καταδικασμένου δολοφόνου. Η μητέρα του κατηγορούμενου και ο πατέρας του, δεν είχαν παραβρεθεί στη διαδικασία στον πρώτο βαθμό, ούτε είχαν καταθέσει υπέρ του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ