Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη που προσήχθη - Βρήκαν περούκα και την τηλεκάρτα στο γραφείο της

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη που προσήχθη - Βρήκαν περούκα και την τηλεκάρτα στο γραφείο της

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, στις 20 Μαΐου με θύμα την 34χρονη Ιωάννα.

Μια εντυπωσιακή γυναίκα είναι η 35χρονη που προσήχθη και ανακρίνεται στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Αττικής ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Η φωτογραφία της 35χρονης που προσήχθη:
vitrioli epithesiΜάλιστα, οι άνδρες της ΕΛΑΣ βρήκαν στο γραφείο της μία περούκα και μία τηλεκάρτα και αναζητούν αν συνδεόταν με την επίθεση, ενώ την μετέφεραν και σπίτι της για να αρχίσουν έρευνες ώστε να εντοπίσουν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.

Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα και, κατά πληροφορίες, είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη, την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα. Μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο η Ιωάννα είχε οχλήσεις από την 35χρονη που προσήχθη με αντικείμενο την σχέση της με την πρώην σύντροφο της.

H ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την προσαγωγή

«Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020».

Το στοιχείο που φέρεται να την πρόδωσε είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης. Η γυναίκα που προσήχθη προέρχεται από το φιλικό περιβάλλον της Ιωάννας. Πλέον, η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει στοιχεία για τον σχηματισμό δικογραφίας, ενώ θα κάνουν και ανάλυση της φωνής της και δεν αποκλείεται να γίνει ταυτοποίηση με φωτογραφία της στην Ιωάννα που παραμένει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης, αναμένεται να προσαχθεί ακόμη μία γυναίκα, για να καταθέσει ως ύποπτος. Είναι γυναίκα για την οποία υπάρχουν στοιχεία, ενώ και οι δύο είναι νέα πρόσωπα στο κάδρο των υπόπτων.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 20ής Μαΐου, η 34χρονη Ιωάννα έπεσε θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό τη στιγμή που περίμενε το ασανσέρ στο κτίριο της εταιρείας όπου εργάζεται, στη λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα. Αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους έδειξαν ότι το καυστικό υγρό ήταν βιτριόλι (θειικό οξύ).

Έκτοτε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών διεξήγαγε έρευνες με βάση τις σαρώσεις κινητών τηλεφώνων, εικόνες από βίντεο καμερών ασφαλείας, ενώ κατάθεση έδωσε και το ίδιο το θύμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS