Συναγερμός στο Blue Star Delos: Κρούσμα σε γκρουπ 24 Γάλλων μαθητών

Συναγερμός στο Blue Star Delos: Κρούσμα σε γκρουπ 24 Γάλλων μαθητών

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στο Blue Star Delos, καθώς υπάρχει ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε γκρουπ μαθητών από τη Γαλλία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς Γαλλίδα, που συνοδεύει 24 Γάλλους μαθητές και επιβαίνει στο συγκεκριμένο πλοίο με προορισμό τη Σαντορίνη, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Από τη γυναίκα είχε ληφθεί δείγμα κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ωστόσο, μέχρι να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, το γκρουπ συνέχισε το ταξίδι του με προορισμό τη Σαντορίνη, έφτασε στο νησί και εκεί ενημέρωσαν από τον ΕΟΔΥ τη Γαλλίδα συνοδό του γκρουπ ότι είναι θετική στον κορωνοϊό.

Οι Γάλλοι μαθητές μαζί με τη συνοδό θα μεταφερθούν σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 438 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 62 συνδέονται με γνωστές συρροές και 42 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ