Βόλος: Ο παππούς έβαζε το μωρό στο καρότσι, όταν τους χτύπησε η μηχανή -Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο

Βόλος: Ο παππούς έβαζε το μωρό στο καρότσι, όταν τους χτύπησε η μηχανή -Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου ένα κοριτσάκι 4 μηνών ξεψύχησε μετά από τροχαίο

Σύμφωνα με το gegonota.gr το τροχαίο σημειώθηκε στις 10 το βράδυ στην συμβολή των οδών Αντωνοπούλου με Ιάσονος στο κέντρο του Βόλου, όταν ο παππούς της μικρής την έβγαζε από το αυτοκίνητο για να την τοποθετήσει στο καρότσι. Ενας 33χρονος οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω τους, τραυματίζοντας τον 53χρονο παππού του βρέφους, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά και ο ίδιος. Το παιδί βρέθηκε στον δρόμο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Με ταξί το μωρό στο νοσοκομείο

Η γιαγιά του βρέφους πήρε το παιδί και μπήκε αμέσως σε ταξί ο οδηγός του οποίου είχε σταματήσει για να δει τι συνέβη. Ο οδηγός του ταξί ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες και σε χρόνο μηδέν έφτασε στο Νοσοκομείο, με το μωρό και την γιαγιά του.

Ο Διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών κ. Καραμέτος κινητοποίησε άμεσα νευροχειρουργούς, χειρουργούς, αναισθησιολόγους και παιδιάτρους, ενώ λίγο αργότερα έφτασαν στο νοσοκομείο οι γονείς του άτυχου μωρού.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο παππούς του μωρού με κάταγμα στα πλευρά.

Όπως αναφέρει το gegonota.gr tο βρέφος οδηγήθηκε στην ανάνηψη και επί 1,5 ωρα προσπαθούσαν να το επαναφέρουν στη ζωή. Μετά από ανακοπή στον αξονικό, χάθηκε κάθε ελπίδα και στις 11.40 ξεψύχησε. Τα τραύματα στο κεφάλι ήταν μοιραία.

Οι γονείς του βρέφους κατέρρευσαν στο άκουσμα του θανάτου της μωρού της με την μητέρα να το «αποχαιρετήσει» με την βοήθεια ψυχολόγου, που ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα της.

Αρνητικό το αλκοτέστ του 33χρονου

Παράλληλα, στο νοσοκομείο, στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών διακομίστηκε και ο 33χρονος οδηγός της μηχανής, ο οποίος συνελήφθη. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο οδηγός της μηχανής οδηγούσε κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς. Ο νεαρός συνελήφθη καθώς κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου και στον οδηγό της μηχανής έγινε αλκοτέστ, αλλά τα αποτελέσματα δεν έχουν ανακοινωθεί. «Έγινε αλκοτέστ, αλλά δεν φαινόταν μεθυσμένος. Ήταν αμίλητος, χαμένος», ανέφερε νοσηλεύτρια.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ