Βροχερός καιρός με πτώση θερμοκρασίας

Βροχερός καιρός με πτώση θερμοκρασίας

Πτώση θερμοκρασίας με αυξημένες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας και σποραδικές  καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ, ενώ τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από αργά το απόγευμα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιονιο 7 μποφορ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια, ενώ παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Πιθανότητα βροχής τη νύχτα. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και κυρίως από το απόγευμα, θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις αναμένονται από αργά το απόγευμα στα ορεινά (σε περιοχές με υψομέτρο μεγαλύτερο των 1000 μέτρων).

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 και από το απόγευμα τοπικά έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 01 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Στο Ιόνιο νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από αργά το απόγευμα στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις.

Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κατά διαστήματα στις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά.

Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στην Κρήτη.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις.

Ανεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Βορειο Αιγαίο από το απογευμα 7 με 8 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΑΜΟΣ

Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS