Cavaliere, το γνωστό ιταλικό εστιατόριο της Νέας Σμύρνης που έγινε στάχτη -Celebrities οι ιδιοκτήτες του

Cavaliere, το γνωστό ιταλικό εστιατόριο της Νέας Σμύρνης που έγινε στάχτη -Celebrities οι ιδιοκτήτες του

Ένα από τα πιο γνωστά ιταλικά εστιατόρια της πρωτεύουσας είναι αυτό της Νέας Σμύρνης που καταστράφηκε από τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (24.3). Ο λόγος για το Cavaliere, που λειτουργούσε εδώ και περίπου 1,5 χρόνο.

Το εστιατόριο βρίσκεται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πολύ κοντά στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και η πυρκαγιά που ξέσπασε σε αυτό λίγο μετά τις 04:30 τα ξημερώματα, καταστρέφοντάς το ολοσχερώς, ενώ σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν και σε διαμερίσματα, αφού το εστιατόριο στεγάζεται στο ισόγειο πολυκατοικίας.

Πλέον τα αίτια της φωτιάς ερευνά το τμήμα Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. , αφού υπάλληλος καθαριότητας που βρισκόταν μέσα στο κατάστημα την ώρα που ξέσπασε η φωτιά κατήγγειλε ότι άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια και πέταξαν μέσα κάτι και δευτερόλεπτα αργότερα εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

Οι ξέγνοιαστες στιγμές στο Cavaliere, λίγες ώρες πριν τη φωτιά

Βίντεο που ανέβηκε στο Instagram δείχνει τους πελάτες να απολαμβάνουν το φαγητό τους συνοδεία σαξοφωνίστα, μερικές ώρες πριν το εστιατόριο τυλιχτεί στις φλόγες και καταστραφεί ολοσχερώς.

Celebrities ανάμεσα στους ιδιοκτήτες του εστιατορίου Cavaliere της Νέας Σμύρνης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην επιχείρηση είναι μέτοχοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται και σε άλλα πρότζεκτ εστίασης στη Νέα Σμύρνη, η γνωστή γυμνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη η οποία επίσης από χρόνια μαζί με τον σύζυγο της δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης, αλλά και ο σεφ του εστιατορίου Βασίλης Τσατσάκης, σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή.

Το εστιατόριο μπορεί να μην είχε κλείσει καν δύο χρόνια λειτουργίας, ωστόσο είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστό, με αποτέλεσμα αρκετοί celebrities, από τραγουδιστές μέχρι ποδοσφαιριστές να το επισκέπτονται τακτικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ