Χανιά: Νεκρός 40χρονος που έπεσε από μπαλκόνι του νοσοκομείου

Χανιά: Νεκρός 40χρονος που έπεσε από μπαλκόνι του νοσοκομείου

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όταν ένας 40χρονος άνδρας έπεσε από μπαλκόνι του νοσηλευτικού ιδρύματος και έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δεν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, αλλά είχε μεταβεί εκεί μαζί με συγγενικό του πρόσωπο, προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Προσπάθησαν να τον αποτρέψουν

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άνδρας ανέβηκε σε μπαλκόνι του νοσοκομείου και στη συνέχεια έπεσε στο κενό.

Περίοικοι που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, φωνάζοντάς του να σταματήσει.

Παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την πτώση.

Έσπευσαν γιατροί και αστυνομία

Γιατροί του νοσοκομείου έσπευσαν άμεσα στο σημείο, προκειμένου να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, ήταν ήδη αργά για τον 40χρονο, ο οποίος είχε τραυματιστεί θανάσιμα από την πτώση.

Στο σημείο κλήθηκε και η Αστυνομία, η οποία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

 


© 2014-2026 YSTEROGRAFO NEWS