ΕΛΛΑΔΑ

Ο 3ος κύκλος του #GrowYourBusiness ξεκινάει και είναι διαθέσιμος σε όλους στο YouTube κανάλι της COSMOTE

Με μια online σειρά δωρεάν σεμιναρίων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίεςέρχεται ο νέος κύκλος #GrowYourBusiness – The Digital Sessions από την COSMOTE,προσαρμοσμένος στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εποχής. Ο 3ος κύκλος της δράσης κάνει πρεμιέρα στοYouTube κανάλι της COSMOTE τον Απρίλιο με 1η θεματική ενότητα την Ψηφιακή Παρουσία (DigitalPresence) για επιχειρήσεις.

Το #GrowYourBusiness – The Digital Sessions αφορά σε όλες τις Ελληνικές μικρές και μεσαίεςεπιχειρήσεις και τους εργαζομένους/συνεργάτες τους, σε ελεύθερους επαγγελματίες, όπως και σεόλους όσους θέλουν να εκπαιδευτούν και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Ο στόχος των onlineσεμιναρίων είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα ψηφιακά εργαλεία που θα τους βοηθήσουν όχι μόνονα προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, αλλά κυρίως να αναπτυχθούν, με όχημα την τεχνολογία.

Παράλληλα, μέσω των Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων», που θα ακολουθούν των onlineσεμιναρίων, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με ειδικούς σε τομείς όπως είναι ηψηφιακή παρουσία, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το digital marketing κ.α., οι οποίοι θα απαντήσουνστις ερωτήσεις τους και θα τους κατευθύνουν με πρακτικές ιδέες και συμβουλές για την ανάπτυξή τους.Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, αναλαμβάνει την παρουσίαση των online σεμιναρίων, καθώς καιτο συντονισμό των Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων».

cosmote growyourbusinees

Ο 1ος κύκλος σεμιναρίων είναι αφιερωμένος στην Ψηφιακή Παρουσία (Digital Presence) γιαεπιχειρήσεις και έχει ως στόχο οι επαγγελματίες να γνωρίσουν τα ψηφιακά εργαλεία και τις απαραίτητεςμεθόδους για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησής τους.

Τα videos της κάθε θεματικής ενότητας των online σεμιναρίων θα αναρτώνται στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube , ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά, όποτε το επιθυμούν -από το κινητό, το tablet ή το laptop τους.

«Από το 2017, η ενέργεια #GrowYourBusiness γνωρίζει ιδιαίτερα θερμή υποδοχή από το επιχειρηματικόκοινό, καθώς έχει συγκεντρώσει συνολικά χιλιάδες συμμετοχές επαγγελματιών από διαφορετικούςκλάδους και πόλεις σε όλη την Ελλάδα.Μεταφέροντας το #GrowYourBusiness στο digital περιβάλλονδίνουμε τη δυνατότητα σε όλους να έχουν πρόσβαση στη νέα online σειρά δωρεάν σεμιναρίων#GrowYourBusiness – The Digital Sessions, μέσα από την οποία η COSMOTE εκπαιδεύει τιςεπιχειρήσεις, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα τους στην ψηφιακή εποχή. Αξιοποιώντας την τεχνολογίακαι τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, θέλουμε να συμβάλουμε σε ένανκόσμο, καλύτερο για όλους», δήλωσε σχετικά ο Διευθυντής Εnterprise & Business Marketing ΟμίλουΟΤΕ, Θάνος Φαλάγγας.

Περισσότερα για το #GrowYourBusiness - The Digital Sessions στο: www.growyourbusiness.gr.


 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS